Sekojot līdzi Latvijas iedzīvotāju uztura paradumiem un vēlmei savās ikdienas maltītēs iekļaut vistas gaļu, vadošais restorānu tīkls McDonald’s paplašina vistas gaļas maltīšu klāstu, piedāvājot jaunu vistas burgeru – McCrispy®. Saskaņā ar Norstat un McDonald’s veiktās aptaujas datiem tieši vistas gaļa ir viena no iemīļotākajām un veido līdz pat 60% no ikdienas gaļas izvēles. Pasaulē iecienītais McCrispy® burgers pieejams visos McDonald’s restorānos Latvijā jau no 25. oktobra.

“Lai nodrošinātu mūsu viesiem vienmēr jaunu un aizraujošu garšas pieredzi McDonald’s restorānos, esam paplašinājuši pastāvīgo ēdienkarti, piedāvājot jaunu vistas gaļas burgeru – McCrispy®. Esam patiesi priecīgi, ka šis pasaulē atzinību guvušais produkts tagad ir pieejams arī McDonald’s cienītājiem Latvijā. Jaunais McCrispy® ir nozīmīgs papildinājums vistas gaļas maltīšu kategorijai McDonald’s ēdienkartē un sniedz jaunas izvēles iespējas papildus jau iecienītajiem McChickenTM, Chicken McNuggetsTM, McWrapTM un citām vistas gaļas maltītēm. Mūsu veiktās aptaujas dati liecina, ka cilvēki Latvijā izvēlas vistas gaļu, jo tā ir garšīga, kraukšķīga, viegla un ar patīkamu pēcgaršu. Tieši to piedāvā McCrispy®, un tas neapšaubāmi kļūs par “kraukšķīgāko” vistas gaļas burgeru,” stāsta McDonald’s vadītājs Baltijas valstīs Vladimirs Janevskis (Vladimir Janevski).

Vistas gaļa ir iecienīta, pateicoties tās uzturvērtībai, plašajām garšas variāciju iespējām, kā arī pieejamībai. Tā ir nozīmīga Latvijas iedzīvotāju uztura sastāvdaļa, gan gatavojot maltītes mājās, gan ēdot ārpus mājas, un veido aptuveni 50-60 % no ikdienas gaļas maltītēm. Pētījuma dalībnieki uzskata, ka atšķirībā no mājās gatavotām maltītēm, restorānos gatavotie vistas gaļas ēdieni ir ar unikālāku garšu – tie ir sulīgāki, ar sabalansētām garšvielām, kraukšķīgi. Papildu tam vistas gaļas ēdieni ir ērti gan baudīšanai uz vietas, gan piemēroti līdzņemšanai.

McDonald’s McCrispy® ir vistas gaļas burgers, kas pagatavots tikai no augstākās kvalitātes sastāvdaļām no McDonald’s piegādātājiem, tostarp sulīgas 100% vistas filejas, kas pagatavota izmeklēti kraukšķīgā panējumā un papildināta ar tomāta šķēli, svaigām salātu lapām un krēmīgu medus-sinepju mērci, un to visu papildina garda maizīte.

McCrispy® burgers pieejams visos McDonald’s restorānos Latvijā no 25. oktobra.

 

*Pētījumu pēc McDonald’s pieprasījuma veica Norstat. Pētījums Baltijas valstīs organizēts 2023. gada jūnijā.

Iepriekšējais rakstsIzplatīta ļoti svarīga informācija autovadītājiem
Nākamais rakstsPadomi topošajām māmiņām – kas jāzina, plānojot grūtniecību?