Karalienes Elizabetes II mazdēls, Velsas prinča Viljama jaunākais brālis, Harijs ir uzrakstījis aizkustinošu cieņas apliecinājumu karalienei Elizabetei II, sakot, ka viņa tagad ir atkal apvienojusies ar vectēvu.

Paziņojumā, kas publicēts viņam piederošajā Archewell tīmekļa vietnē, princis Harijs sacīja: “Svinot manas vecmāmiņas, Viņas Majestātes karalienes dzīvi un sērojot par viņas zaudējumu, mums visiem tiek atgādināts par vadošo kompasu, kāds viņa bija daudziem savā apņēmībā kalpot un pildīt pienākumus. Viņu apbrīnoja un cienīja visā pasaulē. Viņas nelokāmā žēlastība un cieņa palika patiesa visas viņas dzīves garumā un tagad ir arī viņas mūžīgais mantojums. Ļausim, lai atbalsojas vārdi, ko viņa teica pēc sava vīra prinča Filipa aiziešanas, vārdi, kas var sniegt mierinājumu mums visiem šobrīd: “Dzīve, protams, sastāv no pēdējām šķiršanās reizēm tieši tāpat kā arī no pirmajām tikšanās reizēm.

Vecmāmiņ, lai gan šī pēdējā šķiršanās mums sagādā lielas skumjas, es būšu mūžīgi pateicīgs par visām mūsu pirmajām tikšanās reizēm — no savām pirmajām bērnības atmiņām ar tevi līdz pirmajai tikšanās reizei ar tevi kā manu virspavēlnieci, kā arī pirmo mirkli, kad satiki manu mīļo sievu un apskāvi savus mīļos mazmazbērnus. Es mīlu šos ar tevi kopīgi pavadītos laikus un daudzos citus īpašos mirkļus starp tiem. Tevis jau šobrīd ļoti pietrūkst ne tikai mums, bet arī visai pasaulei. Un, runājot par pirmajām tikšanās reizēm, mēs tagad godinām manu tēvu viņa jaunajā karaļa Čārlza III lomā.

Paldies par tavu apņemšanos kalpot.

Paldies par jūsu saprātīgo padomu.

Paldies par tavu “lipīgo” smaidu.

Arī mēs smaidām, zinot, ka tu un vectētiņš tagad esat atkal apvienojušies, un abi kopā mierā.”

Ekrānšāviņš no Archewell.com
Iepriekšējais rakstsSinoptiķim Bricim jaunas ziņas par laiku šonedēļ – VIDEO
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 13. septembris