Mūsdienās lielākā daļa atjaunoto norēķinu karšu klientiem tiek nosūtītas pa pastu uz mājām, un kartes sākotnēji ir neaktīvas drošības apsvērumu dēļ. Iepriekš atjaunoto debetkarti varēja aktivizēt internetbankā vai filiālē, taču tagad to var izdarīt arī bankomātā vai norēķinoties par pirkumu veikalā. Ar paziņojumu klientiem klajā nāk “Swedbank”

Lai aktivizētu atjaunoto debetkarti veikalā, ar to vienkārši jāsamaksā par pirkumu, ievietojot karti maksājumu terminālī un ievadot PIN kodu. Savukārt bankomātā karti var aktivizēt, piemēram, izņemot vai iemaksājot skaidru naudu vai apskatot konta atlikumu. Karti joprojām varēs aktivizēt arī Swedbank lietotnē, internetbankā vai nepieciešamības gadījumā filiālē.

Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs: “Šie jaunumi mūsu klientiem ļaus ietaupīt laiku un apvienot kartes aktivizēšanu ar citām ierastām ikdienas darbībām – iepirkšanos veikalā vai tuvējā bankomāta apmeklējumu. Turklāt tiem klientiem, kuri neizmanto internetbanku vai mobilo lietotni, vairs nebūs speciāli jādodas uz filiāli, lai tikai saņemtu atjaunoto karti. Šo iespēju jau novērtē Swedbank klienti Lietuvā, un dati rāda, ka pirmajos mēnešos bankomātā vai terminālī aktivizēta jau vairāk nekā puse atjaunoto karšu – ticu, ka šādi ietaupīsim laiku arī mūsu klientiem Latvijā.”

Jaunās aktivizēšanas iespējas jau tagad var izmantot visi Swedbank klienti, kuri saņēmuši atjaunotās debetkartes – gan privātpersonas, gan uzņēmumi.

“Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem vislabāko iespējamo servisu un garantēt vienkāršu un ērtu bankas pakalpojumu izmantošanu. Jaunās karšu aktivizēšanas metodes ir vēl viens solis šajā virzienā,” piebilst Vadims Frolovs.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X 

Iepriekšējais rakstsDzīve mainījās 20 minūšu laikā. Grīziņkalna ugunsgrēkā cietušās Veras stāsts
Nākamais rakstsBrīvdienas Ventspilī Gluzunovu pārim sabojājas visai ātri – VIDEO