Lai iedzīvotāji varētu sarūpēt visu nepieciešamo gaidāmajiem svētkiem ātri un bez liekas drūzmēšanās, tirdzniecības centrs “Domina Shopping” veic izmaiņas savā darba laikā. Sākot ar šodienu, 9. decembri,  un līdz 31. decembrim tas ir pagarināts par vienu stundu – līdz plkst. 22:00. Par tradīciju kļuvušie Ziemassvētku un Labdarības tirdziņi, ņemot vērā valdības rīkojumu un Covid-19 ierobežojumus, šogad nenotiks.

Lai arī šogad svētki ir jāpavada ģimenes lokā, t/c Domina Shopping iesaka tiem sagatavoties savlaicīgi. Lai nepieciešamos pirkumus varētu iegādāties bez drūzmēšanās un ievērojot visus noteiktos epidemioloģiskos norādījumus, līdz pat decembra beigām darba dienās ikvienam tirdzniecības centra apmeklētājam būs atvērts par stundu ilgāk – no plkst. 10:00 līdz 22:00. Savukārt lielveikala “Maxima” darba laiks paliek nemainīgs – katru dienu no plkst. 8:00 līdz 22:00.

Darba dienās apmeklētāju ērtībai Dominā būs atvērti vairāk nekā 170 veikali un pakalpojumu vietas ikdienas pirkumiem un dāvanu sagādei. Savukārt brīvdienās un svētku dienās centra apmeklētājiem būs atvērti pārtikas veikali, kuros iespējams iegādāties pārtikas preces (izņemot alkoholu un cigaretes) un higiēnas preces, kā arī aptiekas, t.sk. veterinārās aptiekas.

Šogad Ziemassvētki būs savādāki… Rāmi, mierīgi, pārdomām bagāti. Arī mūsu Ziemassvētku simbols šogad ir citāds – Ziemassvētku zaķītis! Jo veikalos mums šogad jābūt ātriem kā zaķīšiem, viss jāiegādājas ātri, lieki neuzkavējoties. Dominas ērtais plānojums tam ir ļoti atbilstošs – viss atrodas vienā stāvā, stāvvietas izvietotas gan vienā, gan otrā tirdzniecības centra pusē,” uzsver Dina Bunce, t/c Domina Shopping direktore.

Atgādinām, ka t/c Domina Shopping telpās ir obligāti jāievēro visi nepieciešamie epidemioloģiskie drošības pasākumi. Nedrūzmēsimies un ieturēsim 2m distanci viens starp otru, vilksim sejas maskas vai vizieri.  Nepieciešamības gadījumā sejas maskas bez maksas var saņemt Dominas Informācijas centrā. Un tā kā Domna ir veidota pēc stadiona tipa plānojuma, kas palīdz telpās viegli orientēties, pirms veikalu apmeklējuma obligāti sastādi pirkumu sarakstu un laicīgi izveido maršrutu, lai iepirktos ātri un droši. Izmanto ieeju tirdzniecības centrā, kas atrodas tuvāk veikaliem, uz kuriem plāno doties, kā arī liftus ātrai nokļūšanai uz autostāvvietu.

Iepriekšējais rakstsNaktī Dobelē nežēlīgi nogalināts jauns puisis
Nākamais rakstsIzskan jaunas ziņas par situāciju “Maxima” veikalos