Tieši pirms Latvijas simtu pirmās dzimšanas dienas LATVIJAS MAIZNIEKA loterijā jaunu automašīnu “KIA Sportage” laimējusi 20 gadus vecā Laura Upelniece no Jelgavas. Laimīgais pirkums izrādījies “Latvijas Graudu” maizes rudzu kukulītis. Kopumā loterijā piedalījās vairāk nekā 160 tūkstoši dalībnieku.

Automašīna “KIA Sportage” laimētājai tika pasniegta 19. novembrī Rīgā, autosalonā FORUM AUTO, piedaloties FORUM AUTO, lielveikalu tīkla MAXIMA un LATVIJAS MAIZNIEKA pārstāvjiem.

“Šodien ir ļoti īpaša diena un es domāju, ka to atcerēšos visu mūžu. Vēl nespēju noticēt, ka esmu laimējusi šajā loterijā. Visas emocijas joprojām ir sakāpinātas un man ir jāaptver, ka šis prieks vēl tik ātri nebeigsies,” savās pirmajās emocijās pēc balvas saņemšanas dalās Laura Upelniece, kurai autovadītāja tiesības vēl nav, bet tagad pavisam noteikti būs par to jāpadomā.

Loterijas galvenās balvas nodošanas pasākumā piedalījās arī ilggadējais LATVIJAS MAIZNIEKA sadarbības partnera, lielveikalu tīkla MAXIMA, valdes loceklis Viktors Troicins:

“Jau tagad liela daļa no teju 60 000 preču piedāvājuma MAXIMA veikalos ir Latvijas ražotāju darbs un arī turpmāk strādāsim pie tā, lai mūsu klientiem būtu iespēja nopirkt arvien vairāk vietējo labumu par zemu cenu piemājas MAXIMA veikalā. Mums prieks, ka LATVIJAS MAZINIEKS pie mums rīko šādu loteriju jau vairākus gadus pēc kārtas, sniedzot iespēju iedzīvotājiem laimēt automašīnu, iepērkoties kādā no 168 MAXIMA veikaliem visā Latvijā. Vēlam jaunajai īpašniecei labu ceļa vēju ar jauno automašīnu.”

“Paldies visiem dalībniekiem, kuri tik aktīvi piedalījās mūsu organizētajā loterijā. Jaunā sērija “Latvijas Graudu” maize Latvijas tirgū ir tikai divus mēnešus, bet mēs jau tagad jūtam, cik ļoti cilvēki šīs maizes ir iecienījuši un priekš jauna zīmola rekordlielais dalībnieku skaits to tikai apstiprina. Fakts, ka visa “Latvijas Graudu” maizes sērija ir radīta un tiek ražota tepat Latvijā ir ļoti būtisks, to novērtē ikviens maizes cienītājs un ar to varam lepoties,” stāsta LATVIJAS MAIZNIEKS valdes loceklis Māris Daude.

Bez galvenās balvas – “KIA Sportage” automašīnas – loterijas ietvaros, kas norisinājās no šī gada 27. augusta līdz 12. novembrim, katru dienu tika izlozētas arī lielveikala MAXIMA dāvanu kartes 20 eiro vērtībā. Loterijā varēja piedalīties ikviens, kurš akcijas laikā iegādājās kādu no LATVIJAS MAIZNIEKA jaunās sērijas „Latvijas Graudu” maizēm un pirkuma brīdī izmantoja lielveikala MAXIMA Paldies karti. Visu balvu ieguvēju vārdi publicēti mājaslapā https://www.maiznieks.lv/lv/jaunumi/latvijas-graudu-maizes-loterija-perc-ar-paldies-karti-un-laime-automasinu-kia-sportage.html un LATVIJAS MAIZNIEKA Facebook profilā.

Par A/S LATVIJAS MAIZNIEKS

A/S LATVIJAS MAIZNIEKS pirmsākumi meklējami 1968. gadā, kad tika dibināts Daugavpils maizes kombināts. Šobrīd LATVIJAS MAIZNIEKS ir lielākais maizes ražošanas uzņēmums Latvijā. Jaunākās tehnoloģijas apvienojumā ar labākajām Latvijas maizes cepšanas tradīcijām ļauj produktiem saglabāt nemainīgi labu garšu un kvalitāti. Uzņēmums 2019. gadā izveidojis jaunu maizes sēriju „Latvijas graudu maize”, tās sastāvā ir gan patērētāju iecienītās garšas, gan vairāki jaunumi. Maizes sērija „Zeltene”, „Galda”, „Gaisīgā grieķu jogurta maize”, „Īstenā rudzu maize”, tostermaize „Vita!” joprojām ir vieni no pirktākajiem LATVIJAS MAIZNIEKA produktiem. Arī jaunais zīmols „Maiziņš” jau paguvis kļūt par populāru izvēli Latvijas ģimenēs.

Iepriekšējais rakstsRiskanta apdzīšana un skumjas sekas avārijā uz Bauskas šosejas
Nākamais rakstsUz lidostas “Rīga” piebraucamā ceļa notikusi pamatīga avārija – FOTO