Daudziem varētu rasties jautājums, kur palicis populārais mūziķis Dzintars Čīča, kurš šī gada sākumā atgriezās uz pastāvīgu dzīvi Latvijā, tomēr pēc savas koncerttūres nav sastopams ne koncertos, ne festivālos. Izdevums “Kas jauns” noskaidroja vairāk! Atkal jauns pavērsiens mūziķa Dzintara Čīčas dzīvē

Tieši pirms koncerttūres parādījās ziņas par Dzintara šķiršanos. tieši ģimene un bērni bija galvenais iemesls, lai atgrieztos Latvijā. Bez ģimenes viņš tam vairs nav redzējis jēgu. Tāpat viņš Latvijā ātri vien sapratis, ka situācija ir mainījusies un viņam šeit nebūs iespēju nopelnīt tikai ar mūziku vien. Tas nozīmētu, ka Latvijā viņam būtu jādara vēl kāds darbs.

Dzintars par šķiršanos runāt nevēlas, vien atklāj to, ka iespēju robežās piedalās bērnu audzināšanā un atbalsta finansiāli. Nu viņš atkal strādā par taksometra vadītāju Anglijas pilsētā Bostonā, kur varot labi nopelnīt. Ar jauniem skaņdarbiem gan fanus Latvijā viņš pēdējā laikā nav priecējis. Visticamāk, nākamā koncerttūre būšot tikai pēc diviem gadiem, bet varbūt pat uz viņa 25. dzimšanas dienu, jo pārsātināt ar sevi neesot Dzintara stilā.

Gaidīsim! Veiksmi un izturību!

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsMaestro pilnībā atteicies no koncertēšanas
Nākamais rakstsPamatīgas pārmaiņas notikušas TV šovu zvaigznes dzīvē