Tuvojoties Visu Svēto naktij jeb Halovīnam, šova “Dejo ar zvaigzni” dalībnieki izvēlējušies košus tēlus šo svētku noskaņās. Kamēr citi vēl tikai gatavojas mošķu tērpu gatavošanai, saldumu ēšanai un ķirbju grebšanai, šova dalībnieki ir gatavi spokoties un jokoties, cīnoties par žūrijas un skatītāju vērtējumiem. Šonedēļ dalībnieku vidū būs redzams arī aktieris Maksims Busels un viņa deju partnere Liza Manija, kuriem skatītāji pagājušonedēļ deva iespēju šovā atgriezties.

Šonedēļ skatītājus sagaida īpaši krāšņs šovs, jo dalībnieki šonedēļ būs pārtapuši vairāk vai mazāk spocīgos tēlos. Rūta un Viktors pārtaps par Čakiju un Tifaniju Valentainu. Bet Aminata un Maks priekšnesumam iedvesmojušies no leģendārās filmas par Hariju Poteru. Uz skatuves būs Harijs Poters, Rons Vīzlijs un arī Voldemorts, bet kurš būs kurš, to redzēsiet šo svētdien.

Elīna un Marts dejos pasodobli, taču viņi savā dejā skatītājus aizvedīs uz kādu baisu cirka izrādi. Jānis un Olena Halovīna nedēļai iedvesmojušies spoku stāstos no Latvijas pilīm un skatītājiem atklās, kā spokojas Rundāles pils dāma. Savukārt Kašers un Paula izspēlēs šausmu ainas ar garu parādīšanos, kā arī dos padomus, kā atvairīt ļaunos garus, zombijus un citas šausmas.

Mārča un Esteres priekšnesums būs saldais ēdiens spāņu seriāla “Money Heist” faniem. Būs arī nauda, daudz naudas. Bet Madara un Leonards dejos pasodobli un viens no viņiem būs Drakula, bet kurš tas būs? Vakara izskaņā uz skatuves kāps Maksims un Liza, kuri savā tango izspēlēs ainiņas no animācijas filmas “Līgava-līķis”.

Atgādinām, ka dalībniekus vērtē žūrija Iļja Vlasenko, Marta Kalēja-Irbe un Jānis Purviņš, un vakarā izskaņā žūrijas vērtējums apvienojas ar skatītāju balsojumu un nosaka, kuri pāri turpina dalību šovā.

Kuriem dalībniekiem veiksmīgāk izdosies iekļaut spocīgos tēlus dejā? Skaties gada gaidītāko un krāšņāko šovu “Dejo ar zvaigzni” svētdienu vakaros plkst. 20:30 kanālā TV3.

 

Iepriekšējais rakstsPiektdiena sākusies ar pagalam traģiskām vēstīm
Nākamais rakstsKādus aksesuārus izvēlēties, lai izveidotu elegantu un skaistu frizūru?