Uzzini, ko, visticamāk, tavs mīļotais cilvēks vēlas izmēģināt guļamistabā…

 

AUNS (21. marts – 20. aprīlis)

Ja tavs partneris ir šīs horoskopa zīmes pārstāvis, viņa kvēlākā seksuālā vēlme nav nekas neparasts, proti – mīļotais vēlas, lai tu dažkārt uzņemies iniciatīvu, ierosini ko jaunu! Nav nozīmes vai tas būs impulsīvs kaisles uzliesmojums dienas laikā vai mīlestības, tuvības apliecinājumi ārpus jūsu ierastās komforta zonas mājās – pārsteidz viņu!

 

 

VĒRSIS (21. aprīlis – 20. maijs)

Viņš vēlas, lai partnere ir apmierināta un guļamistabā jūtas maksimāli ērti. Tomēr vērša slepenā vēlme, visticamāk, ir ļauties kaislei, nedomājot par rīcību, nekoncentrējoties uz notiekošu, bet vienkārši baudot jūsu prāta un ķermeņa mijiedarbību! Sniedz viņam brīžus, ka vadības grožus savās rokās pārņem tu!

 

 

DVĪŅI (21. maijs – 21. jūnijs)

Šī horoskopa pārstāvja lielākais seksuālais orgāns ir viņa prāts, tāpēc, visticamāk, dvīnis vēlēsies izteikt un arī uzklausīt dažādas intīmās fantāzijas, kā arī nesmādēs neķītrus izteikumus jūsu tuvības brīžos. Ja tev tas nepadodas tik vienkārši, nepārdzīvo – aizsūti viņam dienas laikā kādu pikantu īsziņu, informējot, kas mīļoto sagaida vakarā, kad nonāksiet viens otra skavās.

 

 

VĒZIS (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Šī zvaigznāja pārstāvis ne vienmēr vēlas, lai partnere uzzina par viņa kvēlākajām vēlmēm, bet, rūpīgāk pavērojot, tu tās noteikti pamanīsi. Iedrošini viņu kļūt rotaļīgākam, piemēram, uzsāciet nelielu erotisku cīnīšanos un, iespējams, atklāsi, ka tavam partnerim patīk izjust guļamistabā savu spēku un vīrišķību.

 

 

LAUVA (23. jūlijs – 22. augusts)

Ja esi pietiekami drosmīga, lai, piemēram, ļautos jūsu kaislību ierakstīšanai videoformātā, visticamāk, būsi uzminējusi viņa kvēlāko sapni – būt gan vienā, gan otrā kameras pusē, pēcāk kopīgi baudot galarezultātu. Ja esi kautrīga vai jebkādu citu apsvērumu dēļ šāda rīcība tev nav pieņemam, novieto jūsu guļamistabā spoguli, tā, lai lauvas tēviņš var iegūt vēlamo emociju gammu.

 

 

JAUNAVA (23. augusts – 22. septembris)

Šajā zīmē dzimušie vīrieši ātri pielāgojas dažādām situācijām un spēj mainīties, tāpēc, visticamāk, vēlas ļauties seksuālajiem piedzīvojumiem, kas nemitīgi transformējas, alkstot nepārtrauktus izaicinājumus. Tas nozīmē, lai tavs partneris justos apmierināts – esi izdomas bagāta!

 

 

SVARI (23. septembris – 23. oktobris)

Šajā zīmē dzimuša vīrieša karstākā seksuālā vēlme, visticamāk, ir piepildīt kādu no tavām intīmajām fantāzijām! Nav nozīmes, kas tieši tas ir, ja viņš var paveikt kaut ko interesantu guļamistabā, jutīsies daudz pārliecināts par savu vīrišķību. Tu būsi patiesi pārsteigta, kā tas var mainīt jūsu tuvību!

 

 

SKORPIONS (24. oktobris – 22. novembris)

Nekad nenovērtē par zemu dziedinošo seksuālo spēku, ko sniedz tuvība ar šo vīrieti! Iespējams, tu nereti sajutīsi, ka viņš vēlas palikt vienatnē, kad ir nelāgā omā, piemēram, pēc strīda vai nogurdinošas darba dienas, tomēr neraugoties uz to – tieši enerģijas atjaunošana, visa negatīvā atbrīvošana guļamistabā ir skorpiona apslēptā vēlme.

 

 

STRĒLNIEKS (23. novembris – 21. decembris)

Nodarbošanās ar seksu eksotiskās, jaunās un neierastās vietās var īpaši uzbudinātu šo vīrieti. Jā, tieši – publiskas maiguma izpausmes ir viņa sirdij tuvas, īpaši, ja šis stiprā dzimuma pārstāvis ir jauns un pārgalvīgs. Tomēr dažkārt viņam nevajag neko citu kā kopā ar tevi aizbēgt no ikdienas un pavadīt romantisku, kaisles pilnu nedēļas nogali vienam otra skavās.

 

 

MEŽĀZIS (22. decembris – 20. janvāris)

Šī zvaigznāja pārstāvis bieži jūtas tā, it kā romantika tiek sasteigta, steidzināta…Viņa slepenā seksuālā vēlme ir ļauties lēnai, nesteidzīgai tuvībai. Sazvanieties dienas laikā un aprunājieties un turpiniet šīs sarunas arī guļamistabā. Dienā, kad jums abiem nav citu plānu, palieciet gultā un izbaudiet nesteidzīgu komunikāciju, glāstus, skūpstus, pieskārienus utt…

 

 

ŪDENSVĪRS (21. janvāris – 19. februāris)

Šajā zvaigznājā dzimis stiprā dzimuma pārstāvis mērķtiecīgi vēlas to, ko ir iekārojis un nolēmis piepildīt, bet nav gatavs atkāpties, ja to nevēlas partnere. Pārsteidz viņu ar kādu erotisku grāmatu vai iepriecini, palaižot vaļīgāk savus ierastos seksuālās pieredzes grožus. Kopā jūs sasniegsiet mīlas virsotnes!

 

 

ZIVIS (20. februāris – 20. marts)

Ja šī horoskopa pārstāvis filmā ierauga seksīgu, pikantu ainu, tā nereti iesakņojas viņa prātā un ataust atmiņā atkal un atkal… Lai apmierinātu viņa seksuālās alkas, apdomājiet lomu spēles vai izsaki kādu kaislīgu frāzi no mīļotā iecienītākās filmas epizodes, šādi iedvesmosi viņa seksuāliem varoņdarbiem.

 

 

Lai jums jauki…

Iepriekšējais rakstsPārsteidzoši iemesli, kāpēc apelsīns ir labs tavai veselībai +RECEPTES
Nākamais rakstsAplūko! 10 lieliskākās pludmales viesnīcas