Jau vēstīts, ka no piektdienas līdz svētdienai uz Latvijas ceļiem bojā gājuši astoņi cilvēki, trīs no viņiem – sestdien Augšdaugavas novada Skrudalienas pagastā. Plašāk stāsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Visticamāk, “Audi” markas automašīna, kurās brauca trīs bojāgājušie, neievērojot “STOP!” zīmi, ietriecās kravas auto sānos. Savukārt desmitiem tonnu smagā fūre, zaudējusi vadību, aizķēra arī kādu BMW markas auto, kas gaidījis nogriešanās iespēju. Kravas auto šoferis no Baltkrievijas stāsta, ka no avārijas vairs nav bijis iespējams izvairīties.

“Šeit no Daugavpils puses stāvēja sudrabots “BMW” ar ieslēgtu pagriezienu, kas gaidīja, kad pabraukšu garām. Tikko kā biju iebraucis krustojumā, labajos sānos ietriecās “Audi”. Vēl nebiju pabraucis garām krustojumam – vilcējs bija pāri, bet piekabe vēl bija tur. Turpat ir redzamas pēdas, kur tas notika. Viņš manī ietriecās, un es “nonesu” pieturu un paķēru vēl līdzi “BMW”,” norāda šoferis. “Es pat neredzēju viņus. Tas notika tik ātri, ka es pat nezināju, ka tā ir mašīna. Nezināju, vai tā ir mašīna, tanks vai vilciens. Pēc tam tikai, kad izsita stiklu un cilvēki palīdzēja man tikt ārā, ieraudzīju, ka tas ir “Audi” un ka tajā ir trīs līķi.”

Aptuveni 20 gadus vecie jaunieši braukuši no kādas ballītes. Tas, vai lietots alkohols, tiks noskaidrots policijas izmeklēšanā. Tikmēr kravas auto šoferis ir pateicīgs par latgaliešu viesmīlību – viņam, paliekot notikuma vietā sargāt kravu, atvests gan ēdiens un ūdens, gan piedāvātas naktsmājas un iespēja nomazgāties.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Iepriekšējais rakstsJelgavu pāršalc ziņas par divu jauniešu nāvi
Nākamais rakstsPaldiski mežonīgā piekraste Igaunijā – “Instagram” vērts ceļojums