Kembridžas hercogiene Keita Midltone tiek apbrīnota gan sava izskata, gan bērnu audzināšanas paradumu dēļ. Ļoti apbrīnota vienmēr ir viņas figūra. Kādu diētu viņa ievēro, lai vienmēr būtu slaida un labā formā?

Midltone ir aktīva trīs bērnu māmiņa – princim Džordžam (7), princesei Šarlotei (5) un princim Luisam (2). liel pasaules daļa pievērš uzmanību ne tikai viņas skaistumam un veselībai, bet arī viņas bērniem. Un jautājums – kā viņa aizvien saglabā izcilu formu – ir atklāts.

Midltone vienmēr ir bijusi sportiska, viņai paticis nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. Skolā viņa spēlēja hokeju, bet universitātē, kur iepazinās ar princi Viljamu, viņa bija rīta skriešanas kluba locekle. Bet arī veselīga ēšana ir ļoti svarīga. Ko ēst izvēlas Keita?

Kembridžas hercogiene dod priekšroku mājās gatavotai maltītei, kas ir visnotaļ veselīgāka. Viņa jau agrāk atklājusi, ka ir liela gatavošanas cienītāja un vienmēr izvēlas par labu pagatavot ēdienu pašai, nevis pasūtīt, ēst restorānos vai izvēlēties pusfabrikātus. Keita ļoti iecienījusi karija ēdienus, kas, sastāvā esošā čili dēļ, ir lieliski piemēroti svar zaudēšanai, jo patrina vielmaiņu.

Keitas Midltones ēšanas plāns

Brokastis

Brokastīs Midltone izvēlas baudīt veselīgu smūtiju, kas pagatavots no spirulīnas, lapu kāpostiem, matčas, spinātiem, salātlapām, pētersīļiem un mellenēm.

 

Pusdienas

Pusdienās Kembridžas hercogiene parasti izvēlas salātus. Reizēm tos papildina ar zivi vai izvēlas zivju salātus. Uzkodās viņa dod priekšroku godži ogām, kas tiek slavētas par to labo ietekmi uz ādu.

 

Vakariņas

Līdzās karija ēdieniem, viņa izvēlas arī ceptu cāļa/vista gaļu, kam priekšroku dod arī Viljams. Turklāt šeit pastāv ļoti daudz variāciju, kā izpausties.

 

Iepriekšējais raksts“Būs jāmācās no jauna staigāt!” Bērnu ārsti ceļ trauksmi – 8 batuta traumas vienā dienā – VIDEO
Nākamais rakstsDivi šoferīši Rīgā pamet braucamos, lai noskaidrotu attiecības – VIDEO