Bijušais “Good Morning Britain” vadītājs Pīrss Morgans ir noraizējies par karalienes Elizabetes II veselību pēc tam, kad viņa šogad nepiedalījās Piemiņas svētdienas pasākumos, kas Apvienotajā Karalistē tiek rīkoti kā diena, lai pieminētu Lielbritānijas un Sadraudzības valstu militārpersonu un civilo karavīru un sieviešu ieguldījumu divos pasaules karos un vēlākos konfliktos, vēsta britu mediji.

Pīrss Morgans ir dalījies savās bažās, ka karalienes veselības stāvoklis patiesībā varētu būt stipri sliktāks un nopietnāks, nekā to norāda pils amatpersonas. 56 gadus vecais bijušais “Good Morning Britain” vadītājs bieži komentē karalisko dzīvi, un viņš sociālajā tīklā Twitter pauda savas bažas pēc tam, kad tika paziņots, ka karaliene izlaidīs piemiņas svētdienas dievkalpojumu Londonas Kenotafā (kara memoriālā). Bekingemas pils amatpersonas paziņoja, ka Viņas Majestāte viņai sastiepusi muguru un jūtas patiesi apbēdināta, ka viņa nepiedalīsies piemiņas pasākumā. Karaliene jau veselības apsvērumu dēļ uz kādu laiku bija atkāpusies no saviem parastajiem pienākumiem, taču viņa bija paudusi stingru apņemšanos apmeklēt piemiņas dievkalpojumu.

Pīrss retvītoja rakstu, kurā teikts, ka Viņas Majestāte nedosies uz pasākumu pēc muguras sastiepuma, un pievienoja situācijai savas domas. Viņš teica saviem 7,9 miljoniem sekotāju, ka šajā situācijā ir kas vairāk nekā šķiet, un baidās, ka situācija ir sliktāka, nekā tiek stāstīts sabiedrībai. Pīrss rakstīja: “Ir kaut kas, kas mums netiek stāstīts par karalienes veselību, tā acīmredzami ir nopietnāka situācija, nekā pils saka.”

Tāpat viņš pauda aicinājumu atcerēties un pieminēt ne tikai vēsturiskos notikumus, bet arī pašu karalieni Elizabeti II.

Iepriekšējais rakstsDiemžēl valsts svētku dienā Latviju pāršalc ziņa par lielu nelaimi
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgam DECEMBRIM