Izdevums “Kas jauns” savā otrdienas numurā pievēršas 2018. gada rudenī pēc smagas slimības mirušā mūziķa Valtera Frīdenberga mantojumam, par kuru ilgu laiku nebija skaidrības. Tas nu esot sadalīts.

Nesen jau vēstīts, ka Valtera draugs un cīņubiedrs Kārlis Būmeisters iegādājies viņa motociklu. Nu izskatās, ka sadalīts arī viņa naudas ziņā vērtīgākais atstātais mantojums – Ulmaņlaika divstāvu ēka Pārdaugavā, kuras katrā stāvā ir pa divistabu un trīsistabu dzīvoklim.

Neilgi pirms 20. dzimšanas dienas Valtera vecmāmiņa ēku uzdāvināja viņam. Četrus gadus vēlāk vienu no dzīvokļiem viņš par teju 12 000 eiro pārdeva, bet vēl vienā dzīvoja pats. Kad mūziķis devās mūžībā, nebija nekādas skaidrības, kam īsti atstāts īpašums.

Tagad noskaidrojies, ka tas sadalīts četrās daļās – draudzenei Kristīnei, draugam un menedžerim Marekam, kā arī abām krustmeitām. Izdevums “Kas jauns” noskaidrojis, ka tie paši cilvēki, kas reiz jau iegādājušies vienu no ēkas dzīvokļiem, par nepilniem 50 000 eiro izpirkuši Mareka un vienas krustmeitas daļu, bet jūnijā par 23,75 tūkstošeim eio no savas daļas šķīrusies arī Kristīne. Tas nozīmē, ka šobrīd no savas mantojuma daļas nav šķīrusies vienīgi viena no Valtera krustmeitām.

Izdevums arī raksta, ka Kristīne vērsusies tiesā, apstrīdot mantojuma sadales kārtību. Kā atbildētāji ir pārējie trīs testamentā minētie cilvēki, vēsta “Kas jauns”. Plašāk jaunākajā izdevuma numurā!

Iepriekšējais rakstsNelaime uz līdzenas vietas – Rīgā smagi notriec motociklistu – VIDEO
Nākamais rakstsSteidzami! Jelgavniekam nozagts auto jau manīts uz Lietuvas robežas