Nedēļas sākumā dziedātājas Samantas Tīnas fani bija satraukušies – viņa savos “Instagram” īsajos stāstiņos jeb “storijos” publicēja vairākus attēlus, kuros redzama ar medicīnas masku uz sejas. Kas noticis?

”Šodien ir pirmā diena, kad esmu izgājusi ārpus mājas, un šis ir vienīgais labākais risinājums, lai nepievērstu sev lieku uzmanību ar savu skaisto žoklīti,” rakstīja Samanta. Bet kas tādā gadījumā notiek ar konkursa “Supernova” finālu 8. februārī un cīņu par Eirovīzijas ceļazīmi?

Viņa gan mierināja fanus, sakot, ka līdz konkursam ”viss būs sadzijis un savās dabīgajās krāsās”. ”Atveseļošanās noris ļoti labi, veiksmīgi. Bet ir šādi tādi vizuāli defekti, kas ir jāpiecieš. Bet, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus.” Jau otrdien Latvijas Televīzijā, kur tika filmētas “Supernova” fināla vizītkartes, Samantas seju maska vairs nesedza.

 

Vēlāk storijos publiskoti arī vairāki video, kas izskaidro maskas nepieciešamību. Samantai vēlreiz veikta ķirurģiska iejaukšanās mutes dobumā, tomēr ārsts sola, ka 8. februārī viņa noteikti jau varēs padziedāt. Oktobra beigās jau vēstījām, ka Samanta palikusi bez vairākiem zobiem.

Neapšaubāmi, Samanta ir viena no galvenajām favorītēm uz Eirovīzijas ceļazīmi, bet pērn finālā palika vien septītā. Zaudējums bija sāpīgs un jaunā sieviete pat sulīgā vārdā nosauca kādu kritisku komentētāju.

Iepriekšējais rakstsDiemžēl trešdiena sākusies ar ļoti sliktām ziņām
Nākamais rakstsPirms “Supernova 2020” fināla izskan pilnīgi negaidīta informācija