Divpadsmit dažādas horoskopa zīmes, tikpat atšķirīgas rakstura iezīmes un īpašības. BrīvBrīdis.lv šoreiz piedāvā uzzināt, kā zvaigznāji ietekmē tavas atvases uzvedības nianses.

 

Bērns – AUNS (21.03. – 20.04.)

Viņš ir aktīvs, pilns dzīvesprieka un enerģijas. Šīs zīmes pārstāvim patīk tūlītējs iepriecinājums un atalgojums, jo ir grūtības ar pacietību. Mazā auniņa vecākiem ļoti ātri jāsaprot, kas viņu atvasei tieši ir nepieciešams, pretējā gadījumā mazais kļūs ļoti skaļš un īpaši uzstājīgs, ja liksiet gaidīt pārāk ilgi. Jāmāca viņam būt pacietīgākam!

 

Bērns – VĒRSIS (21.04. – 20.05.)

Ķipars, kas dzimis vērša zvaigznājā ir lojāls, apņēmīgs un juteklisks. Viņam patīk labi paēst un atpūties. Mazulis – vērsis ir ļoti mīļš, arī pusaudžu vecumā viņam būtiskas emocionāli ciešas saites ar ģimenes locekļiem. Lielākoties šajā horoskopā zīmē dzimušie bērni ir maiga rakstura, bet nereti arī ļoti stūrgalvīgi. Mazais vērsēns novērtē visus labumus, ko dzīve viņam piedāvā.

 

Bērns – DVĪŅI (21.05. – 21.06.)

Šī ir viena no visdzīvīgākajām un dinamiskākajām bērna horoskopa zīmēm. Tajā dzimušais ir ļoti kustīgs. Bērnišķība viņā parasti saglabājas ļoti ilgi, nereti līdz pat sirmam vecumam. Mazulis – dvīņi ir ziņkārīgs, pļāpīgs, sociāls un nemierīgs. Viņam piemīta laba humora izjūta. Tomēr, kā jau nosaka horoskopa zīmes nosaukums, tavā mazulī var slēpties kardināli pretējas emocijas un pat īpašības, viena personība – dažādas tās izpausmes, kas vecākiem var sagādāt arī nepatīkamus brīžus.

 

Bērns – VĒZIS (22.06. – 22.07.)

Šis bērns ir gan devējs, gan saņēmējs. Viņš ir domīgs un intuitīvs. Tie, kuri dzimuši šīs vēža zīmes ietekmē, ir sirsnīgi un jauki, taču viegli ievainojami un dažbrīd pārlieku uzmanīgi. Mazajam vēzim īpaši nepieciešams justies tev vajadzīgam.

 

Bērns – LAUVA (23.07. – 23.08.)

Viņš ir ļoti gādīgs un mīlošs, tomēr šim mazulis patīk būt uzmanības centrā. Horoskopa zīmes ietekmē, bērns ir spēcīgs un izturīgs, drosmīgs un draudzīgs. Viņš alkst tuvinieku uzmanības un mīlestības, tomēr ir jūtīgs pret glaimiem, kas var veicināt viņā cinismu. Šādi viņš aizstāv sevi no citu ietekmes un iespējamajām manipulācijām. Ja bērns – lauva izjūt citu savtīgos un nepatiesos nolūkus, viņš pārstāj uzticēties šiem cilvēkiem. Lauvas zīmē dzimušie mazuļi ar visiem līdzekļiem cenšas pievērts sev uzmanību, ja ar pozitīvu rīcību tas neizdodas, seko negatīvi centieni.

 

Bērns – JAUNAVA (24.08. – 23.09.)

Mazulis, kurš dzimis jaunavas zīmē ir zinātkārs, talantīgs un tiecas uz pilnību it visā. Šī iemesla dēļ viņš bieži ir kritisks kā pret sevi, tā arī pret citiem. Šis ķipars nereti ir ļoti nervozs un īpaši apsēsts ar savu veselību. Viņam ir būtiska vientulība, lai iepazītu savu ķermeni, izzinātu tā fiziskās iespējas un ierobežojumus. Bērns – jaunava ļoti cenšas būt nevainojams savu vecāku acīs, tāpēc var izjust spēcīgu vilšanos, ja nespēs attaisnot tavas cerības.

 

Bērns – SVARI (24.09. –23.10.)

Viņš ir apburošs un ļoti sociāls mazulis, kam, visticamāk, nepiemīt pārmērīgas kaprīzes. Šīs horoskopa zīmes pārstāvim raksturīga spēja intuitīvi izjust sabiedrībā noteiktās normas. Viņam nepieciešams miers un harmonija apkārtējā vidē, kā jau simbolizē horoskopa nosaukums – līdzsvars visapkārt. Šim bērnam patīk sabiedrība, jo parasti viņš ir draudzīgs un vaļsirdīgs. Vislielākās problēmās šīs zīmes mazulim sagādā spēja iemācīties pieņemt lēmumus.

 

Bērns – SKORPIONS (24.10. – 22.11.)

Šis mazulis visbiežāk ir ļoti saspringts, nopietns un sarežģīts. Viņš ir uzmanīgs un jūtīgs brīžiem emocionāli attālinājies no notikumiem sev visapkārt. Bērnam, kas dzimis skorpiona zīmes ietekmē, būtiska ir vientulība un ik pa laikam nepieciešams „pārtraukums”. Mazajam skorpionam raksturīgs ciešs, caururbjošs skatiens, rodas sajūta, ka viņš ieskatās tavā dvēselē. Spēcīgs un apņēmīgs gan fiziski, gan garīgi, un redz dzīvi kā izaicinājumu.

 

Bērns – STRĒLNIEKS (23.11. – 21.12.)

Viņš ir bezbailīgs un ziņkārīgs dēkainis, kuram patīk mācīties un atklāt ko jaunu, īpaši dabā. Strēlnieka zīmē dzimis mazulis ir gaišs un saulains, tomēr dažbrīd viņš var būt arī drūms un intraverts, pat mazliet depresīvs, īpaši brīžos, kad ir emocionāli iztukšots. Tādās situācijās mazajam strēlniekam nepieciešams dvēselisks spožums no apkārtējiem, lai viņš spētu uzņemt pozitīvu enerģiju. Bieži šīs horoskopa zīmes bērni sagādā pamatīgas problēmas saviem skolotājiem, jo uzņemas klases klauna lomu.

 

Bērns – MEŽĀZIS (22.12. – 20.01.)

Viņš jau no mazotnes stingri stāv uz savām kājām. Kādam no vecākiem dažkārt var šķist, ka atvase stūrgalvīgi, pastāvot uz savu viedokli, jau iestigusi dubļos. Šis mazulis ir praktisks, ar savdabīgu humora izjūtu. Mazajam mežāzim nereti ir nepieciešama palīdzība mācībās. Ja, tava atvase ir dzimusi šajā zīmē, tev var šķist, ka viņš ir daudz pieaugušāks, tāpēc neaizmirsti viņa patieso vecumu, negaidi rīcību vai sasniegumus, kas neatbilst bērna attīstībai.

 

Bērns – ŪDENSVĪRS (21.01. – 20.02.)

Mazajam ūdensvīram raksturīga ziņkārība, sabiedriskums, neatkarība, plaša domāšana, dumpīgums un bezbailīgums. Šīs īpašības parādās visdažādākajos veidos un izpaužas atšķirīgās attīstības stadijās. Viena vai vairākas no tām var dominēt vairāk. Šis bērns baidās no ierobežojumiem, tāpēc vecākiem jābūt radošiem, lai pārlieku neapspiestu savu atvasi vai vienkārši radītu viņam ilūziju, ka tas nenotiek.

 

Bērns – ZIVIS (21.02. – 20.03.)

Šis mazulis ir mīļš, maigs un viegli ievainojams. Nereti viņš izliekas daudz trauslāks, nekā ir patiesībā, tāpēc vecākiem jāatceras, ka viņu atvase nav porcelāna lelle. Zivs zīmē dzimušajam nepieciešama tuvinieku aizsardzība un ļoti daudz mīlestības un maiguma, tomēr arī brīvība. Viņš ir ļoti jūtīgs pret apkārtējo garastāvokļu un emociju maiņām. Mazajai zivtiņai ir spēcīga intuīcija un viņš ir ļoti radošs.

Iepriekšējais rakstsPasakainā celtne, kas iedvesmoja Voltu Disneju: Noišvānšteinas pils
Nākamais rakstsKā izveidot sejas formai atbilstošas uzacis