Kā vēsta izdevums “Kas jauns”, populārais TV raidījumu un pasākumu vadītājs, komiķis Valters Krauze krīzes laiku pārlaiž savā Siguldas privātmājā, iztiekot no iekrājumiem.

Lai arī Krauzem jāmaksā hipotekārais kredīts, pie dabas Siguldā šo radošajiem cilvēkiem tik grūto laiku pārlaist ir vieglāk kā Rīgas centra mūros. Līdz pat jūlijam viņam vairs neesot absolūti nekādu darbu, bet Valters nav pārliecināts, ka arī pēc tam viņa kā pasākumu un kāzu vadītāja pakalpojumi uzreiz kādam būs nepieciešami. Šīs jomas pēc normālas dzīves atsākšanās uzreiz nebūs prioritātes, spriež Valters.

Banka bijusi pretimnākoša un iesaldējusi hipotekārā kredīta pamatsummu, līdz ar to Krauze šobrīd maksā vien procentus. Viņš godīgi atzīst, ka pie ledusskapja šobrīd gan iet trīsreiz biežāk kā parsti – diemžēl. Bet brīvo laiku aizpilda ne vien ar pastaigām suņa kompānijā, bet arī mājas darbiem un lietu kārtošanu.

Viņš stāsta, ka izdzīvojis vairāku posmu grūtsirdību, bet nu jau nav izturējuši pat draugi, kuri iepriekš “uz augšu” pavilka viņu. Valters vienīgi priecājas, ka šis viss notiek pavasarī, nevis tumšā un drūmā rudenī. “Domāju, ne viens vien neizturētu,” atklāts ir šovmenis.

Domājot par to, ko iesāks, ka dzīve ierastajās sliedēs vēl kādu laiku neatgriezīsies, Krauze atklāj, ka varētu darīt daudzus un dažādus darbus, jo nav nekāds baltrocītis. Tomēr kā vienu no reālākajiem scenārijiem viņš min izvadītāja darbu bērēs. Balss tembrs atbilstošs, bērēs ir būts, viss viņam izdotos.

Plašāk lasiet otrdienas izdevumā “Kas jauns!”

Iepriekšējais rakstsNeuzķeries! Par 70 eiro Latvijā tirgo “zāles” pret Covid-19 – VIDEO
Nākamais rakstsSvarīgi! No šodienas ārsts uz Covid-19 analīzēm varēs nosūtīt jebkuru ar simptomiem