Savu 60. dzimšanas dienu nupat nosvinējis bijušais žurnālists un Saeimas deputāts Kārlis Seržants. Izdevumam “Privātā dzīve” viņš neslēpj – gada laikā darbu atrast nav izdevies. Tomēr jau pēc publikācijas sabiedrība uzzināja, ka viņš pieteicies populāram amatam.

Lielas balles vietā Seržants ar sievu nolēmis atlicināt līdzekļus, lai aizbrauktu ceļojumā uz Amsterdamu, kā arī aizietu ģimeniskās svētku vakariņās. Kopš aiziešanas no Saeimas deputāts mainījis ēšanas paradumus, sācis nedaudz sportot un gada laikā atvadījies no liekiem 8 kilogramiem svara.

Tiesa, nu jau beidzies arī termiņš, kurā viņš saņēma bezdarbnieka pabalstu. Pieklājīgās Saeimas deputāta algas viņam vairs nav un jādomā par ģimenes budžetu. Darbu viņam gada laikā nav izdevies atrast, lai gan “šur tur pieteicies esmu”. Seržants ir atvērts jebkuram darba piedāvājumam, izskatīšot visus.

Trešdien kļuvis zināms, ka Seržants pieteicies konkursā uz Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) locekļa amatu.

Iepriekšējais rakstsDžemmas Skulmes dēls atklāj – Mežaparka māju uzturējusi mamma ar savu 2000 eiro pensiju; variantu vairs nav
Nākamais rakstsNepatīkama avārija šorīt piedzīvota uz Jelgavas šosejas – VIDEO