Neraugoties uz valstī noteiktās ārkārtējās situācijas atcelšanu ar š.g. 10. jūniju, SuperBingo TV izlozes norise turpināsies attālinātā režīmā. To nosaka drošības faktori, ko nepieciešams ievērot arī turpmāk, jo gandrīz katru dienu tiek konstatēti jauni inficēšanās gadījumi, vēsta Latvijas Loto.

Diemžēl TV studijas izbūves un ierobežotās telpas dēļ, kā arī TV raidījuma daudzskaitlīgās darbinieku komandas dēļ nav iespējams nodrošināt papildus distancēšanās nosacījumus klātienes spēles dalībniekiem. Tāpat  vērā tiek ņemti arī pastarpinātie riski, piemēram, nepieciešamība izmantot sabiedrisko transportu, lai nokļūtu studijā, kā arī pavadītājpersonu darbību organizēšana ieraksta laikā. Izsverot dažādos riskus, par drošāku risinājumu tiek uzskatīts ārkārtas situācijas laikā ieviestais attālinātās spēles režīms.

Arī turpmāk , TV izlozes auditorijas spēlēm pa tālruni var reģistrēties 10 dalībnieki. Tāpat spēlē piedalīsies seši  dalībnieki, kuri iepriekšējā SuperBingo TV izlozē tika izlozēti no biļešu komplektiem, kā arī viens dalībnieks ar 31. kārtas numuru.

Visi spēlētāji tiek informēti par to, kā notiek attālinātā spēle. Arī turpmāk sazināsimies ar spēļu dalībniekiem, lai izskaidrotu uz laiku pieņemtos noteikumus un informētu par pulksteņa laiku, kad notiks sazvanīšanās un spēle.

Iepriekšējais rakstsLiela nelaime svētdien notikusi autotrasē Tukumā
Nākamais rakstsSestdien kāds latvietis kļuvis par 130 000 eiro bagātāks