Kā vēsta 21. decembra – 3. janvāra izdevums “Privātā dzīve”, mūziķim Laurim Reinikam radusies iespēja pateikties cilvēkam, kurš pirms teju četriem gadiem izglāba viņa dzīvību.

Toreiz, 2018. gada 19. janvārī, Reiniks soctīklos ziņoja, ka šī ir viņa otrā dzimšanas diena – gandrīz noslīcis vienā no Indonēzijas kūrorta Bali pludmalēm. Par laimi, Laura pazušanu viļņos redzēja draudzene Aleksandra Kurusova, kura cēla trauksmi un pēc Laura devās kāds sērfošanas instruktors.

Viss beidzies laimīgi un pēc slimnīcas atstāšanas Lauris ar Aleksandru devušies uz pludmali, kur mūziķis lūdz parādīt, kurš tieši viņu izglābis – kritiskajā situācijā glābēja seju Lauris nebija iegaumējis. Abi kopīgi nobildējušies un indonēzietis viņam piesekojis “Instagram”.

Šajā tūrismam smagajā pandēmijas laikā Lauris kādudien saņēmis vēsti no Indonēzijas. Viņa glābējs stāstīja, cik grūtos apstākļos nonācis -piedzimusi meitiņa, ģimene jāuztur, bet iekrājumi izsīkuši, darba tūristu apsīkuma dēļ arī vairs īsti neesot. Lauris vaicājis, kādiem mērķiem un cik daudz naudas nepieciešams. Puisis atbildējis, ka nepieciešami līdzekļi aptuveni 150 eiro apmērā, kas tur ir aptuveni divu mēnešu īre. Glābējs solīja naudu atdot, kad viņam klāsies labāk.

Lauris aizsūtījis vairāk naudas, lai kaut kas paliktu arī ēdienam – dažas dienas vēlāk nauda jau bija sasniegusi adresātu un ģimene sūtīja priecīgas bildes. Lauris cer, ka vismaz uz brīdi viņa glābēja problēmas ir atrisinātas.

Plašāk lasiet izdevuma “Privātā dzīve” gada nogales svētku dubultnumurā!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks)

Iepriekšējais rakstsSinoptiķis Bricis atklāj, kas mūs sagaida gada pēdējās dienās un Vecgada vakarā
Nākamais rakstsPēc Ziemassvētkiem saņemtas ļoti skumjas ziņas