Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 146 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 16 personas, vēsta Valsts policija. Cietušo vidū ir pa trim gājējiem un velosipēdistiem. Daudz negadījumu un cietušo, taču policistiem ir arī kāda patīkama ziņa

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 363 administratīvo pārkāpuma lēmumi, tajā skaitā 133 par ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākts viens administratīvā pārkāpumu process, kas arī ir patīkamā vēsts. Tas ir būtiski mazāk kā vidēji ikdienā.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 20. augusta plkst. 6.30 līdz 21. augusta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 38 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Plkst. 14.33 VUGD saņēma izsaukumu uz trīsstāvu sabiedrisku ēku Biķeru ielā Ulbrokā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienā no telpām deg grils un fritējamais aparāts 3 m2 platībā. Liesmas nodzēstas pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās, veicot dzēšanas darbus cieta viens cilvēks. No ēkas evakuējās apmēram 1500 cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, divas veļas mašīnas, divas vieglās automašīnas, kombains un labības lauks, virtuves siena un soliņš.

 Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsNotiek neticamais: Fredis un Ufo atkal apvienojas “BB Brokastīs” jaunā radiostacijā
Nākamais rakstsPazudusī rīdziniece un viņas trīs bērni ir atrasti