Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš pēc tam, kad sestdien paziņoja par pilnīgu izveseļošanos no Covid-19, saņēmis naida pilnus komentārus sociālajos tīklos.

Skatos un domāju. Kā tā var būt un kas tie ir par mūsu līdzcilvēkiem? Starp mums. Es ikdienā tādus ļaudis nesatieku, neredzu. Vismaz acīs nerādās- ne uz ielas, nedz arī kur citur. Kad satieku cilvēkus – viņi visbiežāk laipni uzsmaida un dod man pozitīvu impulsu. Ir priecīgi satikt un aprunāties..
Saprotu, ka puse šeit ir troļļi, bet otra puse patiešām ir starp mums. Tie ir normāli, īsti cilvēki, kurus satiekam savās ikdienas gaitās. Un pēc tam viņi apsēžas uz dīvāna un- “aiziet” šis. Un es vienkarši pateicu ka esmu vesels no covid 19 vīrusa. Šis pat nav politisks temats, kur spēju attaisnot emocionāli sakāpinātas negācijas un uzskatus. Bet klaja naida runa veselības kontekstā?! Gribat šādu dzīvi? Tad sāciet savu politisko karjeru. Būs viedoklītis.” raksta Artuss.

Viņu atbalstīt seidz Saeimas kolēģis no Nacionālās apvienības Raivis Dzintars. “Turies! Politikā tā agrāk vai vēlāk vienkārši ir. Neatkarīgi no partijas vai pārliecības, darītā vai nedarītā. Tas, ko upurē un kam ej cauri, to nojautīs tikai daži. Ja esi šeit, tātad “blēdis un zaglis”. Novēlu biezu ādu un uzticību labiem mērķiem!” Kaimiņam raksta deputāts.

 

Iepriekšējais rakstsAlpakas Bebrenē “izglābj” māju – VIDEO
Nākamais rakstsSkumji šī svētdiena sākusies kādam “Audi” vadītājam Rīgā – FOTO