Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 107 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 20 personas un viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija.

15.08.2023. plkst. 12.09 VP saņēma info par CSNg Bauskas nov., Iecavas pag. uz a/c A7. Sākotnējā info liecina, ka pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ notika sadursme starp auto “Scania” un auto “Hyundai”. Negadījumā dzīvību zaudēja vieglās autovadītājs. Uzsākts kriminālprocess.

Ceļu satiksmes jomā pieņemti 455 administratīvo pārkāpumu lēmumi, t. sk. 228 par ātruma pārsniegšanu, 3 administratīvo pārkāpumu procesi un 6 kriminālprocesi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Otrdien plkst. 12.08 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Bauskas novada Iecavas pagastu, kur bija notikusi vieglās un smagās automašīnas sadursme. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēseji glābēji konstatēja, ka vieglajā automašīnā iespiests bojāgājušais, savukārt no smagās automašīnas notiek degvielas noplūdes. Ar hidraulisko instrumentu palīdzību ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja bojāgājušo. Degvielas noplūde tika apturēta un izlijusī degviela savākta, kā arī sakārtota ceļa braucamā daļa. Ugunsdzēsēji glābēji darbu noslēguma vietā noslēdza plkst. 14.16.

Iepriekšējais rakstsĻoti smaga avārija notikusi uz Bauskas šosejas – VIDEO
Nākamais rakstsKarstums Latvijā ieilgs; zināms, kāda būs augusta izskaņa