Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 182 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietusi 21 persona un divas gājušas bojā, informē Valsts policija.

Vakar, 24. novembrī, ap pulksten 11.20 Rīgā, uz Salu tilta nobrauktuves uz Krasta ielu automašīnas Opel Astra vadītājs nobrauca no brauktuves un uzbrauca šķērslim. Vadītājs gāja bojā notikuma vietā. Par notikušos ir uzsākts kriminālprocess un policija skaidro negadījuma apstākļus.

Vakar, 24. novembrī, ap pulksten 13.40 Smiltenes novadā, Brantu pagastā, uz autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža, kravas automašīnas Volvo vadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un transportlīdzeklis apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja viena persona un divas personas ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē. Par notikušos ir uzsākts kriminālprocess un policija skaidro negadījuma apstākļus.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 351 administratīvo pārkāpumu lēmums, tajā skaitā 148 par ātruma pārsniegšanu un 17 par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti trīs administratīvo pārkāpumu procesi un deviņi kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Iepriekšējais raksts“Laimīgo kvīti gandrīz izmetu!” Smiltenietis tiek pie 55 000 eiro vērta džipa
Nākamais rakstsNegaidīts pavērsiens: Īsi pirms tiešraides “X Faktoru” pamet viens no dalībniekiem