Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 10. novembra plkst. 06.30 līdz 11. novembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 38 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem viens bija meža ugunsgrēks, 24 uz glābšanas darbiem, bet divi izsaukumi bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega saimniecības ēka, kūdra mežā, elektrības vadi trīsstāvu mājas pagrabā, pirts ārsiena un jumts, vienstāva dzīvojamās mājas ārsiena un jumts, divstāvu dzīvojamās mājas ārsienas siltumizolācija, vienstāva dzīvojamās mājas starpsiena, divos gadījumos sodrēji dzīvojamo māju dūmvados, dārza māja, lapu kaudze, piededzis ēdiens, elektrības rozete dzīvoklī, vieglā automašīna.

Vakar plkst. 01.04 VUGD saņēma izsaukumu uz Salaspils novada Salaspils pagastu, kur cilvēks ar laivu bija iebraucis Sausajā Daugavā un nebija atgriezies krastā. Pārmeklējot upes teritoriju ar drona un laivas palīdzību, tika atrasta apgāzusies laiva un virsjaka, kā arī cilvēks, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Plkst. 04.02 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Iepriekšējais rakstsLatgalē jauns vīrietis samaksā paziņam, lai tas saņem vakcīnu viņa vietā; viss beidzas negaidīti
Nākamais rakstsBrīdina par laiku tuvākajās stundās