Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 8.jūnija plkst. 6.30 līdz 9.jūnijam plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 55 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 32 uz glābšanas darbiem, bet 14 izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar Ķekavas novada Daugmales pagastā ugunsdzēsēji glābēji no ūdenstilpes izcēla bojāgājušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem. Šogad no ūdens izcelti jau 37 miruši cilvēki, bet 40 gājuši bojā ugunsgrēkos.

Vakar ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama diviem cilvēkiem Valmieras novadā, kuri bija apmaldījušies mežā. Sazinoties telefoniski, glābējiem tika nosūtīta atrašanās vieta, tādējādi cilvēki tika atrasti un izvesti no meža. Izsaukums tika saņemts plkst. 3.14 un meklēšanas darbi noslēdzās jau plkst. 3.58.

VUGD atgādina: ievērojiet piesardzību dodoties uz mežu! Ņemiet līdz uzlādētu mobilo tālruni un, ja iespējams, neejiet uz mežu vienatnē. Lai izvairītos no apmaldīšanās, centieties iegaumēt vietu, kur esat iegājuši mežā un kur esat pārvietojušies!

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, tualete, traktors, mikroautobuss, vieglā automašīna un šķūnis.

Iepriekšējais rakstsPaveikts sevišķi smags noziegums, policija atradusi meklēto sievieti
Nākamais rakstsŽanis Magones dzīvoklī atstājis īstu postažu – VIDEO