Ceļa posmā Preiļi – Aglona ceturtdien pēc aculiecinieku teiktā autobuss notriecis velosipēdistu, kurš notikuma vietā zaudējis dzīvību, vēsta Sadursme.lv.

Video redzams, ka notikuma vietā pēc nelaimes veidojās sastrēgums. Izsakām līdzjūtību tuviniekiem. Diemžēl nedēļas laikā satiksmes negadījumos bojā gājuši vismaz septiņi cilvēki, bet pirms tam kopš 14. jūlija nebija nevienas traģiskas nelaimes satiksmē.

Likumsargi vēsta, ka 6. augustā pulksten 13:28 uz autoceļa P62 Riebiņu novadā, Rušonas pagastā, ciemā Šņepsti notika sadursme starp autobusu Scania un velosipēdistu, kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā, no gūtajām traumām, notikuma vietā velosipēda vadītājs gāja bojā.

Par šo faktu ir uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 260.panta 2.daļas un šobrīd policija skaidro notikušā apstākļus

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 106 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 18 cilvēki un viens gājis bojā. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 328 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 154 par ātruma pārsniegšanu, viens par agresīvu braukšanu un pieci par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, piektdienas rītā vēsta likumsargi.

 

Iepriekšējais rakstsKāpņu telpā Raganā vīrietis aizrāda kaimiņam par izlijušu majonēzi; notiek kas pilnīgi negaidīts
Nākamais rakstsPazudusī sieviete atrasta mirusi mežā