Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši 14 cilvēki un divi gājuši bojā, vēsta Valsts policija.

Vakar, 30. maijā, ap pulksten 19.20 Mārupes novadā, Jaunmārupē automašīnas Mercedes Benz vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un automašīna apgāzās. Ceļu satiksmes negadjumā bojā gāja viena persona. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Otrs traģiskais negadījums noticis Kurzemes reģionā. Svētdien ap plkst.13 Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka Kuldīgas novada Pelču pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudējis kāds vīrietis. Sākotnējā informācija liecina, ka vīiņš vadījis automašīnu “Audi” un, nobraucot no ceļa, automašīna apgāzusies. Notikuma vietā bija nepieciešama glābēju palīdzība, lai atbrīvotu vadītāju no sadauzītās automašīnas. Notikuma vietā mediķi konstatēja vīrieša nāvi.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 400 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 192 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un viens par agresīvu braukšanu.

Iepriekšējais rakstsLiela nelaime notikusi BMW saimniekam Latgalē, lūdz palīdzību
Nākamais rakstsBaisi notikumi risinājušies Latgales pusē, policija rīkojas uz karstām pēdām