Aizvadītajā diennaktī svētdien valstī reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 13 personas un divas gājušas bojā, vēsta Valsts policija, traģiskām ziņām no likumsargiem izskanot pēc ilgāka pārtraukuma.

Ceļu satiksmes negadījumi ar bojā gājušiem:

30.04.2023. pulksten 16.44 Kuldīgas novads, Ēdoles pagasts, “Grantiņi”, vīrietis, vadot krosa motociklu “Clarx 250 M3”, netika galā ar tā vadību, apgāzās un no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

30.04.2023. pulksten 22.32 Cēsu novads, Vecpiebalgas pagasts, “Žīguri”, a/c P33 Ērgļi-Jaunpiebalga-Saliņkrogs, pagaidām nenoskaidrota persona, vadot nenoskaidrotu transportlīdzekli, uzbrauca pagaidām nenoskaidrotam velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 532 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 248 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti trīs administratīvo pārkāpumu procesi un desmit kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 1. maijs
Nākamais rakstsKas slēpās aiz Melnā kraukļa, Sniegpārslas un Laimes lāča? Noskaidrots šova “Balss maskā” uzvarētājs!