2022.gada 14.martā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Daugavpils iecirknis saņēma informāciju, par atrastu vīrieša līķi Daugavpilī. Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess un noskaidrota iespējamā vainīgā persona.

14. martā pulksten 05:29 Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Daugavpils iecirkņa likumsargi saņēma informāciju, par atrastu vīrieša līķi Daugavpilī. Ierodoties notikuma vietā tika konstatēts 1985.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – durtu brūci. Turpat atradās arī 1993.gadā dzimis vīrietis, kurš ar grieztu brūci tika nogādāts tuvākajā medicīnas iestādē.

Operatīvo pasākumu rezultātā tika noskaidrota iespējamā vainīgā persona, kura atradās notikuma vietā.

Veicot izmeklēšanas darbības, policijai izdevās noskaidrot, ka starp cietušajām personām un aizturēto – 1962. gadā dzimušo vīrieti, izcēlās konflikts. Iespējamā vainīgā persona nodarīja miesas bojājumus, kuru rezultātā viena persona gāja bojā, bet otra persona tika nogādāta medicīnas iestādē.

15. martā Daugavpils tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu iespējamajai vainīgajai personai.

Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavība), ar ko soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu.

Iepriekšējais rakstsAr ļoti svarīgu ziņu klajā nācis veikalu tīkls “Rimi”
Nākamais raksts5 padomi, lai iegūtu skaistus un spīdīgus matus