Par vairākiem traģiski mirušiem cilvēkiem otrdienas rītā ziņo operatīvie dienesti.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 90 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietis 21 cilvēks un viens gājis bojā. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 471 administratīvo pārkāpumu lēmums, tajā skaitā 219 par ātruma pārsniegšanu, desmit par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un četri par agresīvu braukšanu.

Zināms, ka traģiskais negadījums noticis Vidzemes reģionā, kur ap plkst.15.20 Madonas novada Sarkaņu pagastā, uz autoceļa Madona – Stiebriņi – Gravas – Bukas, automašīnas “Volvo” vadītājs nobraucis no ceļa un ietriecies ēkas sienā. Viņš gājis bojā, bet pasažieris nogādāts slimnīcā. Sākta izmeklēšana.

Vakar ugunsdzēsēji glābēji no ūdenstilpēm izcēla trīs bojāgājušus cilvēkus – Valmieras novadā no upes, Rīgā no grāvja un Jūrmalā no jūras. Izceltie bojāgājušie tika nodoti NMPD un Valsts policijas darbiniekiem.

VUGD statistika liecina par 66 šogad noslīkušajiem, tomēr uz vēl kādā daļā slīkšanas izsaukumu glābēji nav piedalījušies, l’dz ar to faktiski šis skaitlis ir vēl lielāks.

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 13. jūlijs
Nākamais rakstsIzskan lieli jaunumi par tautā tik populāro dziedātāju Ivo Fominu