Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 126 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas sešas personas un  viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija.

Traģiskais negadījums noticis Kurzemes reģionā. Vakar VP saņemta informācija, ka Kuldīgā noticis CSNg. Sākotnējā informācija liecina, ka automašīna “Nissan”, iebraucot krustojumā, izraisīja sadursmi ar “SCANIA”. Negadījumā dzīvību zaudēja automašīnas “Nissan” pasažiere. VP par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Vakar plkst. 13.19 VUGD saņēma izsaukumu uz Planīcas ielu Kuldīgā, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums – divu vieglo un kravas automašīnas sadursme. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas atbrīvoja divus cilvēkus – cietušo, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, un ar hidraulisko instrumentu palīdzību bojāgājušo. Pēc tam sakārtota ceļa braucamā daļa. Plkst. 13.45 darbi notikuma vietā pabeigti.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 373 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 110 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti divi administratīvo pārkāpumu procesi un trīs kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Iepriekšējais rakstsLaika apstākļi otrdienas rītā kļuvuši bīstami
Nākamais rakstsLiels notikums gaidāms Intara Busuļa dzīvē