Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 178 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 14 personas un divas gājušas bojā, vēsta Valsts policija.

22/12/2023 plkst.14:42 a/c P I08 Ventspils-Kuldīga-Saldus, Kuldīgas novads, Rumbas pagasts, sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis, vadot automašīnu “Ford Fusion”, iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur notika frontāla sadursme ar kravas automašīnu “MAN TGX”, sakabē ar puspiekabi “Stokota”, kuru vadīja Lietuvas pilsonis. CSNg rezultātā automašīnas “Ford Fusion” vadītājs no gūtajām traumām diemžēl mira notikuma vietā.

22/12/2023 plkst.17.38 a/c A6 Rīga-Daugavpils-Krāslava Jēkabpils novads, vīrietis, vadot automašīnu “VW Golf”, virzienā no Jēkabpils uz Līvāniem, uzbraucis gājējam, kurš pēkšņi parādījies uz ceļa braucamās daļas ierobežotas redzamības apstākļos un bez atstarojošiem elementiem. CSNg rezultātā minētais gājējs no gūtajām traumām diemžēl mira notikuma vietā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 383 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 152 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākts viens administratīvo pārkāpumu process un trīs kriminālprocesi.

Iepriekšējais rakstsMagone, demonstrējot sniegbaltu jauno smaidu, atzīst – saņēmusi nepatīkamus komentārus…
Nākamais rakstsAtrasta pēc skolas pasākuma pazudusī meitene