Kā vēsta izdevums “Vakara Ziņas”, populārā STV šova “Caur ērkšķiem uz…” pirmās sezonas zvaigzne Linda (šogad apritēs 51) jau kopš 2020. gada oktobra dzīvo Vācijā, kur strādā un krāj naudu dzimuma maiņas operācijai.

Staltā Linda ar zemo balsi šovā ātri atzinās, ka patiesībā ir vīrietis. Savulaik 25 gadu vecumā pat apprecējās, bet 8 gadus vēlāk sievai atzinās, ka vīrieša loma neatbilst iekšējai sajūtai, turpmāko dzīvi aizvadot kā sievietei. 2017. gadā Linda startēja “Caur ērkšķiem uz..”, izpelnoties lielu popularitāti un pārējo cieņu. Pēc šova Linda atjaunoja pasi un piedalījās visur, kur bija tāda iespēja, arī šovā “Gatava pārvērtībām”. Tiesa, ieguvumi izrādījās visai nelieli, jo pēc šī šova Linda jutusies morāli sagrauta un teju nodzērusies.

Lindai ir divas labas draudzenes – bijusī sieva Guna un Laima, ar kuru kopā devušās uz Vāciju. Darbā apģērbu noliktavā sākusi ar pasūtījumu komplektēšanu, dienā “noskrienot” 20-30 km. Linda Vācija ir uz palikšanu un neizskata iespēju atgriezties dzimtenē, kur knapinājusies un bijusi spiesta tirgot pati sevi.

Plašāk lasiet izdevuma “Vakara Ziņas”7. maija numurā!

Iepriekšējais rakstsŠīs ir trīs neuzticamākās horoskopa zīmes
Nākamais rakstsIzskan jaunas ziņas par savulaik ietekmīgo uzņēmēju Gerkenu