Operatīvie dienesti vēsta par divu cilvēku traģisku bojāeju.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 177 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas sešas personas un viena – gājusi bojā, ziņo Valsts policija.

Vakar, 6.janvārī ap pulksten 11.30 Limbažu novadā, Liepupes pagastā vīrietis vadīja automašīnu “Volkswagen Golf”, būdams 2,02 promiļu reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, nobrauca no ceļa braucamās daļas grāvī un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gāja bojā automašīnas pasažieris. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Valsts policija atgādina, ka alkohola lietošana un transportlīdzekļa vadīšana nav savienojamas – šāda rīcība apdraud gan savu, gan līdzcilvēku drošību. Tādēļ aicinām arī līdzcilvēkus būt atbildīgiem un atturēt draugus, radus un paziņas no sēšanās pie transportlīdzekļa stūres alkohola reibumā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 330 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 86 par ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā ir uzsākts viens administratīvā pārkāpuma process un seši kriminālprocesi.

Savukārt īsi pirms plkst. 4 sestdienas rītā glābēji steigušies uz izsaukumu Aizkraukles novada Aiviekstes pagastā, kur degusi vienstāva dzīvojamā māja un tās piebūve. Diemžēl ugunsgrēkā bojā gāja cilvēks – pēc VUGD datiem, jau piektais šī gada septiņās dienās.

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 7. janvāris
Nākamais rakstsPrincis Harijs nāk klajā ar prātam neaptveramu atzīšanos