Viens no Latvijas mūziķiem, kuriem koronavīrusa pandēmijas laikā darba netrūkst pavisam noteikti, ir Nikolajs Puzikovs – populārais dziedātājs ir arī Valsts policijas darbinieks Ogrē.

Kopš komandantstundas ieviešanas Nikolajs strādājis gan brīvdienās, gan Ziemassvētkos un Jaunajā gadā, izdevumam “Privātā dzīve” norādījis viņš. Nikolajs ar kolēģiem kontrolē ne tikai mājsēdes ievērošanu, bet arī dodas uz vietām, kur tiek pārkāpti noteikumi vai notiek neatļauta pulcēšanās. Tāpat viņš aizrāda, ja netiek lietotas sejas maskas.

Puzikovs stāsta, ka viņam pašam nav nācies tikties ar agresīvi noskaņotiem cilvēkiem, viņi pārsvarā ir saprotoši, un ari pats dziedošais policists pret visiem cenšas izturēties ar izpratni un cilvēcību.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLAJS PUZIKOVS (@nikolajspuzikovs)

Arī pats Nikolajs regulāri saņemot dažādus ar mājsēdi saistītus jautājumus, piemēram, vai konkrētajā nedēļas nogalē tie ir spēkā. Viņš uzskata, ka galvenais visiem kopā pārlaist šo ziemu un vakcinēties, lai apturētu vīrusu – to darīs arī viņš.

Viņš spriež, ka, ja ikdienā nebūtu policists, meklētu kādu papildus darbu, jo koncertu nav. Pavasarī atceltas vairākas uzstāšanās un pēc tam ar pilnu jaudu nekas tā arī neatsākās. Gandarījums viņam ir par kopā ar Deniju Griezi izdoto dziesmu “Tā kā tu”, kas kļuva populāra gan radio, gan “YouTube”. Nikoljs studē arī LU Juridiskajā fakultātē un cer šogad tikt pie diploma.

Iepriekšējais rakstsSkatuves leģenda Ķesteris pandēmijas laikā prāto par aroda maiņu
Nākamais rakstsMājsēdes pārkāpējs Dobeles pusē pēkšņi satiek policistus un pieļauj lielu kļūdu