Dzīves apstākļi pēc dalības STV šova “Caur ērkšķiem uz…” 3. sezonā nedaudz uzlabojušies 23 gadus vecajai Andželikai, tomēr sieviete reiz nonākusi arī visai tuvu pašnāvībai, viņa neslēpj sarunā ar “Kas jauns”.

Skatītāji šova vizītkartē bija liecinieki tam, ka jaunā sieviete dzīvoja pie praktiski svešiem cilvēkiem Skrundas pusē, ēdienu gatavojot laukā uz ugunskura. Viņas sadzīves apstākļi bija neapskaužami. Kas mainījies? Nu viņa mitinās pie labiem cilvēkiem Ventspils pusē, kuri viņai nodrošina pajumti un pabaro. Rudens sākumā vēl lasījusi ogas, nedaudz nopelnot.

Sieviete atmetusi smēķēšanu, tāpat kopš šova sākuma nelieto alkoholu. Viņa apzinās savas problēmas, cīnās ar tām un sapņo iekrāt savai dzīvesvietai. Nākošais solis šajā procesā būtu darbs, kas Bauskas pusē jau apsolīts, bet esot vēl nedaudz jāuzgaida. Viņas lielākais atbalsts ir dradzene, ar kuru pirms šova pašķīrusies, bet nu abas atkal ir kopā. Tiesa, dzīvo gan viņas mīļotā pavisam citur.

Labas ziņas ir arī par viņas veselību – vēl šova sākumā Andželika stāstīja, ka viņai ir plaušu vēzis un dzīvot nav atlicis daudz. Vēzis nu ir izoperēts, pārciesta ķīmijterapija un zāļu kurss, situācija uzlabojusies. Pirms dažiem gadiem viņa sastrīdējās ar savu toreizējo draudzeni, dusmās izlecot pa logu un smagi traumējot mugurkaulu. Lai gan ārsti sākotnēji pat teikuši, ka viņa vairs nestaigās, arī šajā frontē ir būtiski uzlabojumi.

Andželika skumst, ka nevar satikt savu piecus gadus veco dēlu, kurš dzīvo pie audžuvecākiem. Ar viņiem sievietei attiecības jau tā nebija labas, bet pēc šova, kurā Andželika par šo problēmu arīdzan stāstīja publiski, tās sašķobījušās vēl vairāk. Pārdzīvojumi noveduši līdz brīdim, kad meitene mežā jau sagatavojusi striķi, lai pakārtos. Tomēr tajās dažās stundās, ko pavadījusi mežā, telefoniski izrunājusies ar otru pusīti un sapratusi, ka tas nav risinājums. “Tas striķis ar cilpu joprojām karājas kokā…” viņa piebilst. Šobrīd gan Andželika lūkojas tikai uz priekšu. Vēlēsim izturību!

Plašāk lasiet 19. novembra izdevumā “Kas jauns”!

 

Iepriekšējais rakstsNepatīkama avārija šorīt piedzīvota uz Jelgavas šosejas – VIDEO
Nākamais rakstsAicina autovadītājus uzmanīties vietā, kur brīvdienās notika smaga nelaime