Esi prātojis, kāds partneris būs tuvības brīdī? Vai pie kā tev jāpiedomā vairāk pašam? Palīdzēs šis horoskops!

 

AUNS

h_aunsPārsteidzošs kā zibens spēriens no skaidrām debesīm, Auna ugunīgais enerģijas un stingrības sajaukums padara viņu par pārsteidzošu partneri! Šajā zvaigznājā dzimušajam, visticamāk, patīk uzņemties vadību gultā. Diemžēl tāpat kā zibens, arī Auns var visu paveikt tikpat ātri. Cenšas būt pirmais it visā, arī tajā, lai sasniegtu baudas kulminācijas punktu. Lieki piebilst, ka sekss ar kādu, kurš pret tuvību izturas kā pret sīvu konkurenci, Aunu var ātri nogurdināt.

 

Vērsis

h_versis Noteiktais, organizētais Vērsis ir teju izturības simbols. Piedevām pār viņu valdošā Venēra piešķir papildus jutekliskuma dzirksti. Vērsim, visticamāk, guļamistabā patīk saldi vārdi, maigi, augumam tīkami audumi, iekāri rosinošas smaržas, erotiskas krāsas un pat nedaudz raupji pieskārieni. Neviena no šīm detaļām netiek palaista garām! Tomēr zvaigznes iezīmē, ka šim horoskopa zīmes pārstāvim, visticamāk, ir savs skatījums uz notiekošo guļamistabā un viņš vēlas, lai viss notiek pēc viena stila. Parasti šajā zvaigznājā dzimušajiem seksuālajās attiecībās trūkst spontanitātes, viņi pieņem tradicionālu attieksmi pret seksu. Vērsis var izrādīties tukša loterijas biļete tiem, kuri alkst un novērtē tuvībā nepārtrauktu neprognozējamību.

 

Dvīņi

h_dvinjiDvīņi ir enerģiski un ziņkārīgi. Viņi dzīvo, lai nemitīgi mācītos un pilnveidotos, tai skaitā arī seksuālajās attiecībās. Visticamāk, ir īsti meistari saiknes izveidošanā starp sevi un mīļoto cilvēku. Aktīvs prātā un ķermenī, viņa seksuālais stils pastāvīgi attīstās. Iespējams, ka šajā zvaigznājā dzimušajam nekas nav tabu, kas padara viņu par vienu no seksuāli atvērtākajām zodiaka zīmēm. Tomēr ne viss ir tik spoži! Tāpat kā Dvīņa uzmanība kādam, kas, iespējama, ir visai īslaicīga, arī libido var būt tāds pats. Cik ātri vien viņš spēj kādu uzbudināt, tik pat ātri Dvīņa uzmanību pēkšņi var vairāk piesaistīt kāds cits vai…TV pārraide. Šajā zvaigznājā dzimušo dzimumtieksme var būt pretrunīga, tāpēc partnerim teju vienmēr ir jābūt kādam plāns B, lai atgrieztu viņu  atpakaļ pie īstā noskaņojuma.

 

Vēzis

h_vezisNeviens tevi neturēs tik cieši savās skavās, neviens neliks justies tik droši kā Vēzis. Un visas tās labākās, vispatīkamākās emocijas šī zvaigznāja pārstāvji iegulda arī seksā, parādot savu pieķeršanos kā zelta vērtu saikni starp sevi un partneri. Neesi pārsteigts, ja tuvībā ar Vēzi dzirksteles pašķīst vispirms garīgajā saiknē. Negatīvie aspekti? Šajā zvaigznājā dzimušais ir svārstīgs, var pārvērsties no rūpīga līdz pavisam nejūtīga mīlnieka. Tā rezultātā, sekss var kļūt raupjš un emocionāli nesaistošs, vien fizisks piedzīvojums. Protams, spēles ar uguni īslaicīgi var šķist jautras, bet, kad Vēzis sajūt vēlmi pēc aizsardzības, tuvība var nebūt patīkama.

 

Lauva

h_lauva Lauvai nozīmīgs ir ultra – romantiskums! Kaislīgi un drosmīgi pieķeras vienam partnerim, vienalga, cik ilgs būs šis romāns, šī zvaigznāja pārstāvis padarīs to par jokpilnu mīlas dēku. Tomēr seksuālajos piedzīvojumos ar šo partneri ir jāsagaida daži ierobežojumi attiecībā uz ekstravaganci, gaisotni un drāmu! Vienkārši paturi prātā, ka Lauvai piemīt sevis mīlētāja reputācija, viņu vēlmes pašam ir svarīgākas par jebkura cita alkām. Tas var padarīt Lauvu gultā slinku un kūtru, jo šajā horoskopa zīmē dzimušais var līksmot par tavu pielūgšanu, bet pats atstāt novārtā atbildes līmeņa simpātiju izrādīšanu.

 

Jaunava

h_jaunavaJaunavas mērķis ir būt laipnam un pretimnākošam. Šajā zvaigznājā dzimušie pielāgo savas intīmās prasmes partnera vajadzībām, ar mērķi pēc efektīvākas, ciešākas saiknes. Tajā pašā laikā, kamēr Jaunava mēdz būt visai apķērīga, šajā zvaigznājā dzimušais mēdz izlikties, ka ir citādāks vai pat aizbēg no gultas. Jaunava nav labākais seksuālo piedzīvojumu iniciators un var likt pastāvīgi maskas.

 

Svari

h_svariBruņnieciskums nozīmē visu šai Venēras pārvaldītajai zīmei. Partnerattiecības un elegance ir Svaru prioritāte! Ja ļaujies mīlas priekiem ar šī zvaigznāja pārstāvi, sekss kļūs par skaistu pieredzi. Tomēr no ne tik spožās puses raugoties – cenšoties izpatikt savam partnerim, Svari var veicināt psiholoģisku knaibļu veidošanu, jo, visticamāk, nemitīgi tiek apspriestas viņa paša seksuālās vajadzības. Viņa nekonfliktējošā daba var apzīmēt, ka pats nerealizējot savas vēlmes, ziedojot tās mīļākā interesēm, var kļūt pasīvi agresīvs.

 

Skorpions

h_skorpionsŠī zvaigznāja pārstāvis ir teju seksa valdnieks, virzītājspēks. Tuvība ir Skorpiona otrā valoda! Taču aizmirsti par drošību, jo – tiklīdz viņš pārkāps, atmetīs savas robežas, tu izbaudīsi visīstākos piedzīvojumus – bezierunu, beznosacījumu seksuālu ziedošanos. Tomēr neskatoties uz to, Skorpiona prāta spēles var būt letālas – vismaz seksuālajai dzīvei. Šajā zvaigznājā dzimušais ir gudrs un prot pārsteidzošā veidā izmantot intīmos jautājumus savās interesēs, vienlaikus padarot sevi par upuri, kad pašam tas ir izdevīgi. Partnerim ir jābūt piesardzīgam atklājot savus seksuālos noslēpumus, jo Skorpiona sajūtu kontroles mazināšanās,  piemēram, greizsirdības uzliesmojumā, var izraisīt kārdinājumu uztriept izmantot šo informāciju pret tevi.

 

Strēlnieks

h_strelnieksŠai horoskopa zīmei raksturīgs sekss ar izpētes un atvērtu prāta pieeju. Tuvība ar optimistisko Strēlnieku var būt kā brauciens uz atrakciju parku. Kritumi mētās tevi, tam sekos pārslodze tavās sajūtas – apvienojumā ar neizdzēšamām atmiņām, kas caurvīs šo īso, bet visai spilgto pieredzi. Jūsu satikšanās, visticamāk, būs īslaicīgas. Visbrīvdomīgākās un neatkarīgākās zvaigznāja zīmes pārstāvis – sirds dziļumos mēdz būt vientuļnieks, tuvība ar kuru var būt bezpersoniska un maznozīmīga. Sliktākajā gadījumā tu vari justies kā teju priekšmets seksuālo tieksmju apmierināšanai.

 

Mežāzis

h_mezazisNeļauj sevi apmānīt! Aiz visai priekšzīmīgā un taisnprātīgā Mežāža tēla slēpjas visai neķītrs tipiņš. Šajā zvaigznājā dzimušais izpilda partnera kaprīze kā īstens meistars, vienmēr daudz intensīvāk nekā viņa šķietami miermīlīgā daba to ļauj. Mežāzis lieliski izmanto to, ka tiek novērtēts par zemu, izmantojot to savā labā un pārvēršot par savu slepeno ieroci. Tomēr šajā zvaigznāja dzimušā partnerim vajadzētu atcerēties, ka gluži tāpat kā labam vīnam, arī Mežāzim ir nepieciešams laiks, lai kļūtu sinhronāks un apzinīgāks savās darbībās. Tas nozīmē, ka tev ir nepieciešams būt pacietīgākam, jo šajā zvaigznājā dzimušais ne vienmēr ātri aptver savas otrās pusītes seksuālās vajadzības.

 

Ūdensvīrs

h_udensvirsŪdensvīri ir novatori, tāpēc viņi parasti labprāt ļaujas eksperimentiem, lai izpētītu savu seksualitāti. Viņi pieiet tuvībai ar vislielāko atvērtību, padarot sevi par ideāliem, bez aizspriedumainiem seksuālajiem partneriem. Tomēr papildus tam, šajā zvaigznājā dzimušie mēdz būt visai atturīgi. Bieži Ūdensvīrs galvenokārt pieiet seksam no garīgā, emocionālā nevis fiziskā viedokļa. Līdz ar to tuvība ar viņu var likt justies vairāk kā eksperimentā, nevis baudpilnā, dabiskā pieredzes gūšanā.

 

Zivis

h_zivisZivis ir ļoti intuitīvas un izprot ķermeņa valodu tik dabiski, ka savienojas ar mīļoto, spējot teju domāt vienu solis uz priekšu. Sekss ar ultra uztvertspējīgajām Zivīm var būt patiesa, lieliska pieredze kā ķermenim, tā prātam. Tomēr šajā zvaigznājā dzimušie reizēm visu redz vien melnā un baltā krāsā un arī rīkojas tāpat, nereti mēdzot seksuālajās attiecībās būt pašaizliedzīgi, bet savtīgi. Ja tas tā ir, piesargies no viņa virtuozās spējas – padarīt partneri par grēkāzi vai vainīgo, tu, pašam to nemaz nemanot, vari nokļūt šajā zvaigznājā dzimušā emocionālajā slazdā.

 

Lai veicas!

 

Iepriekšējais rakstsNEDĒĻAS PLĀNS: labvēlīgās dienas tavam skaistumam un labsajūtai 24. – 30. augusts
Nākamais raksts5 iemesli, kāpēc ir vērts iegādāties bērnu preces internetā?