Sieviete no Češīras atteicās no Covid-19 vakcinācijas. Vēlāk viņa piedzīvoja neapskaužamu notikumu ķēdi un nomira astoņas (!) reizes, vēsta ārzemju mediji.

35 gadus vecā Džemma Robertsa nu kardināli mainījusi savas domas un mudinājusi citus pēc iespējas ātrāk saņemt Covid-19 vakcīnu pēc tam, kad viņas sirds pārstāja pukstēt, kamēr ārsti cīnījās, lai glābtu viņas dzīvību. Augustā Robertsai tika uzlikts ventilators, ar ko viņai nācās sadzīvot divus mēnešus, kamēr viņa atradās Varingtonas slimnīcā Lielbritānijā.

Viņa stāstīja izdevumam “The Mirror”: “Es atceros, ka teicu ārstiem un medmāsām: “Lūdzu, neļaujiet man nomirt!” Pirms mani iemidzināja, es piezvanīju savai partnerei Sofijai un teicu, ka ārstiem mani jāiemidzina, bet ar mani viss būs kārtībā. Taču nemelošu –  bija brīži, kad es domāju, ka es būšu aizgājēja. Tagad es vēlos, lai man būtu bijusi vakcīna pirms tam, es tagad domāju, ka ikvienam vajadzētu to saņemt.”

“Biju dzirdējusi, ka vīruss ir nogalinājis cilvēkus. Izmēģināju to arī uz savas ādas un teju netiku galā. Medicīnas profesionāļi izglāba manu dzīvību, tieši tāpēc es tagad klausīšos tikai viņos. Es jūtos vainīga par to, kam cauri iziet liku savai ģimenei, nezinot vai pamodīšos,” atklāja Robertsa.

Viņa izteica visdziļāko pateicību arī vienai no medmāsām – Koletai Tomasai, kurai ir bijusi vislielākā loma tajā, lai sieviete izveseļotos. Robertsa stāstīja, kā medmāsa no paša sākuma jau pārliecinoši teikusi, ka viss būs kārtībā, ka Džemma izveseļosies, ka nenomirs. “Ar prātu es sapratu, ka viņa nevar dot šo solījumu, viņa mani tikai mierina, bet toreiz tas deva ļoti daudz,” atceras Robertsa.

Sākumā Robertsa bija veikusi ātro Covid testu, kas bijis pozitīvs. Tad viņa devās uz laboratoriju, lai uztaisītu nopietnāku testu, kur pozitīvais rezultāts apstiprinājās. Tajā mirklī sākās Džemmas dzīves smagākais pārbaudījums. “Sākumā es domāju, ka tās ir tikai paģiras, jo iepriekšējā nedēļas nogalē biju kāzās. Tomēr uztaisīju testu, kas bija pozitīvs. Sākotnēji jutos nogurusi un apslimusi kā pie saaukstēšanās, bet vēlāk jau tad, kad kādu uz tualeti, man sāka trūkt elpa. Kad man teica, ka vedīs mani uz slimnīcu, es nodomāju, ka man iedos mazliet skābekļa un palaidīs mājās. Man nav nekādu hronisku veselības problēmu, šī bija pirmā reize, kad nonācu slimnīcā,” atklāj Robertsa.

Viņas partnere Sofija Holmsa stāstīja par Džemmas slimnīcā pavadīto laiku, sakot: “31. augustā viņai bija četras sirdsdarbības apstāšanās. Pēc tam viņu pieslēdza pie ventilatora, kur viņa nogulēja trīs nedēļas. Pēc tam viņai bija vēl viena sirds apstāšanās. Kopumā tādas bija astoņas. Ilgākais periods, kurā viņa bija mirusi, bija 10 minūtes. Katru reizi, kad ārsti veica CPR un atveda viņu atpakaļ pie manis, es nevarēju vēlēties vairāk. Mēs bijām nevakcinētas, un mums nav hronisku veselības traucējumu, vienīgi – esam apaļīgas –  tā ir. Ārsti izglāba viņas dzīvību. Es gribu, lai cilvēki saprot, ka nevajag ticēt antivakseru muļķībām. Mums tika “izskalotas” smadzenes.”

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 24. novembris
Nākamais rakstsTurpmāk divreiz nedēļā testēs visus klātienē strādājošos, arī vakcinētos un pārslimojušos – VIDEO