Kā vēsta izdevuma “Privātā dzīve” 3.-9. augusta numurs un ziņo arī tādi izdevumi kā “Kas jauns” un “Vakara ziņas”, pēc 29 Liepājas teātrī pavadītiem gadiem darbu zaudējusi seriāla “Likteņa līdumnieki” zvaigzne Sigita Pļaviņa, kura plašāk pazīstama ar savu iepriekšējo uzvārdu Jevgļevska.

Viņa pārliecināta, ka darbu zaudējusi tieši tādēļ, ka nav bijusi vakcinēta pret Covid-19. Lai gan rakstiskais pamatojums esot cits, teātra direktors aizliedzis nevakcinētajai Pļaviņai piedalīties Imanta Kalniņa koncertā. Aktrise gatava konsultēties ar juristu un neslēpj, ka konflikts briedis jau aptuveni 13 gadus.

To pilnībā noliedz Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins, kurš par šāda konflikta esamību neko nezinot. Aktrise atbrīvota, jo tā lēmusi valde – par tās rīkojumu nepildīšanu un atkārtotu neierašanos darbā. Viņš norāda, ka jau pieminētajā Imanta Kalniņa koncertā piedalās vakcinēti aktieri un to apmeklē vakcinēti vai Covid-19 pārslimojuši skatītāji. Viena aktiera dēļ teātris nevarot likt visiem nākt maskās vai ļaut nodot atpakaļ biļetes. Tādēļ Pļaviņa koncertā aizvietota ar citu aktrisi, bet viņai pašai piešķirts cits darbiņš. Ar to viņa nav bijusi mierā. “Uzskatu, ka cilvēks nevar saņemt atalgojumu no nodokļu maksātāju nauda spar nekā nedarīšanu,” izdevumam saka Laukšteins.

Tikmēr pati aktrise pērn nodibinājusi ģimeni, pārdevusi Liepājas dzīvokli un pārcēlusies nedaudz ārpus pilsētas uz lauku īpašumu 500 metru no jūras, kur audzē dārzeņus un ogas, baudot klusumu un mieru. Viņas ienākumi šobrīd ir dalība privātos koncertos un keramikas trauku veidošana. Aktrise neslēpj, ka jaunais īpašums vēl prasīs lielus ieguldījumus.

Plašāk par šo tematu 3.-9. augusta izdevumā “Privātā dzīve”.

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl liela nelaime piemeklējusi bijušās Latvijas svarcelšanas zvaigznes ģimeni
Nākamais rakstsMilzīgas pārmaiņas dziedātāja Dzintara Čīčas dzīvē