Aizgājušajā nedēļā laika apstākļi bija mainīgi – nedēļas pirmā puse bija vējaina un nokrišņiem bagāta, taču nedēļas beigās laiks kļuva mierīgs – vējš pierima un nokrišņi mitējās. Arī šonedēļ laika apstākļi saglabāsies nepastāvīgi, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Darba nedēļa iesāksies ar pārsvarā sausu laiku, tomēr no nedēļas vidus jau visā valsts teritorijā palaikam līs, citviet gaidāms arī sniegs. Vējš teju visu nedēļu būs brāzmains, bet gaisa temperatūra lielākoties būs pozitīva. Atcerieties, ka mainīgas temperatūras apstākļos ceļi var apledot!

Saglabājoties anticiklona ietekmei, pirmdien gaidāms sauss laiks, tomēr debesu lielāko daļu klās bieza mākoņu sega. Naktī vietām austrumos, kur pūtīs lēns vējš, veidosies migla, dūmaka! Pūtīs mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas piekrastē brāzmās sasniegs 15-17 m/s! Naktī un dienā gaisa temperatūra būs +1…+5°, vien naktī austrumos gaiss atdzisīs līdz -1°.

Turpmākajās dienās laiks saglabāsies mākoņains. Otrdien vietām austrumos gaidāms neliels sniegs, slapjš sniegs, savukārt, trešdien daudzviet līs. Turpinās pūst lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas piekrastē būs brāzmains! Kā naktīs, tā dienās gaisa temperatūra saglabāsies 0…+5°, neliels sals gaidāms vien naktīs austrumos.

Atmosfēras spiedienam strauji pazeminoties, nedēļas otrajā pusē laika apstākļi pasliktināsies – visā valsts teritorijā gaidāmi nelieli līdz mēreni nokrišņi un stiprs vējš, piekrastē vēja brāzmām pārsniedzot 20 m/s. Gaisa temperatūra saglabāsies līdzīga kā iepriekš un pārsvarā būs virs 0°. 

Iepriekšējais rakstsMikam Dukuram un viņa mīļotajai radušies sarežģījumi uzsākt kopdzīvi
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 29. janvāris