Šī diena būs par un ap komunikāciju. Ik viens vēlēsies pateikt visu, kas uz sirds, līdz ar to emocijas sitīs augstu vilni. Labvēlīgs laiks savu jūtu atklāšanai. Gatavojies dažādiem interesantiem notikumu pavērsieniem!

 

Auns

Perfekta diena jauna darba vai projekta uzsākšanai. Ielaid jaunas, svaigas vēsmas savā dzīvē! Uzsūc apkārt valdošo pozitīvo enerģiju un liec to lietā savā darbā. Lai kādi arī būtu tavi mērķi, vari būt drošs, ka tev veiksmīgi izdosies tos sasniegt!

 

Vērsis

Nododies komunikācijai ar apkārtējiem! Piemērota diena, lai pārrunātu dažādus tev svarīgus jautājumus ar savu partneri. Iespējams, ka iepriekš no tā izvairījies, jo ir lietas, kurās jūsu viedokļi krasi atšķiras, tomēr sapratīsi, ka atrast kompromisu ir vieglāk, nekā biji domājis. Centies atrast zelta vidusceļu!

 

Dvīņi

Šodien vari nonākt aci pret aci ar kādu savu veselības problēmu, kuru jau kādu laiku ignorēji. Tas nav nekas ļoti nopietns, taču tu nevari cerēt, ka viss atrisināsies pats no sevis, tādēļ ieteicams laikus griezties pie ārsta. Tu mēdz piemiegt acis uz sīkām nebūšanām un darīt, kas darāms, tomēr šoreiz tas nebūtu prāta darbs. Parūpējies par savas dzīves kvalitāti!

 

Vēzis

Šodien būsi uzlādēts ar radošu enerģiju. Prātā raisīsies daudz jaunu ideju dažādiem jauniem projektiem. Jutīsies iedvesmots un tevis izteiktie piedāvājumi šķitīs aizraujoši arī apkārtējiem, tādēļ neturi sveci zem pūra un dalies idejās ar citiem!

 

Lauva

Šīs dienas galvenā tēma – mājas. Vēlēsies pavadīt vairāk laika mājās, kopā ar saviem mīļajiem un šis kopā pavadītais laiks tevi pozitīvi uzlādēs. Novērtē, ko esi sasniedzis savā dzīvē, novērtē cilvēkus sev blakus. Atceries, ka bez viņu atbalsta un klātbūtnes dzīve nebūtu tik košās krāsās. Pārliecinies, ka viņi zina un jūt, cik daudz tev nozīmē.

 

Jaunava

Šī ir diena, kad atklāt visu, kas noris tavā sirdī. Komunikācija ar apkārtējiem būs galvenais šīs dienas akcents. Tevi gan nevarētu nosaukt par emocionālākajiem cilvēkiem, tādēļ, ja nesaņemsies būt atklāts šodien, rīt to izdarīt būs daudzkārt grūtāk. Tavi līdzcilvēki novērtēs tavu spēju atklāt savas personības maigāko pusi.

 

Svari

Šodien būsi ļoti emocionāls attiecībā pret dažādiem ar naudu saistītiem jautājumiem. Tu esi smagi strādājis, lai nokļūtu tur, kur esi šobrīd un tevi māc bažas, ka kāds negodīgā ceļā varētu to visu atņemt. Ļaujies notikumu gaitai un atceries, ka šad tad mums nākas kaut ko atdot, lai tā vietā saņemtu atkal kaut ko no jauna.

 

Skorpions

Šodien būsi pārlieku fokusēts uz sevi. Prātā mieru neliks kāds personīgs jautājums, kurš līdz šim prasījis ne mazums tava laika un enerģijas. Centies paņemt pauzi no tā visa un pavērsies uz pasauli ārpus tavas dzīves. Tādējādi tev izdosies veiksmīgi izvēdināt galvu, lai vari atkal enerģijas pilns nodoties konkrētā jautājuma risināšanai.  

 

Strēlnieks

Pastāv liels risks, ka šodien pateiksi nepareizos vārdus nepareizajam cilvēkam, pie tam nepareizajā laikā. Tu allaž centies būt godīgs un atklāts pret pārējiem, līdz ar to apkārtējie zina, ka vienmēr teiksi to, ko patiesi domā. Ieteicams šodien būt piesardzīgam, jo var gadīties, ka kļūdas pēc nodosi kādu informāciju ne tai personai. Domā un tikai tad runā!

 

Mežāzis

Šodien uzmanību vērsīsi uz cilvēkiem, kurus vari saukt par saviem draugiem. Tās būs patīkamas pārmaiņas, ņemot vērā, ka pēdējo dienu laikā pilnībā nodevies darba pienākumiem. Pavadi šo dienu ar saviem tuvajiem. Tev apkārt ir lieliski, atbalstoši cilvēki – novērtē to. Ļauj viņiem atjaunot tavas enerģijas rezerves!

 

Ūdensvīrs

Šodien koncentrēsies uz karjeru. Iespējams, vēl pavisam nesen juties nedrošs un šaubu pilns saistībā ar saviem mērķiem darbā un ārpus tā. Šī ir perfekta diena, lai izstrādātu ilgtermiņa karjeras plānus. Raugi, lai tie ir saskaņā ar tavām vēlmēm – tādējādi tu iegūsi uzvaru un panākumus nesošu kombināciju!

 

Zivis

Esi atvērts jaunām idejām un pieredzei! Darot katru dienu vienu un to pašu, izbēgt no rutīnas ir neiespējami. Paplašini savu redzesloku, iepazīsties ar interesantiem cilvēkiem un apmeklē vietas, kur līdz šim neesi bijis. Izdari kaut nedaudz kaut ko no ierastā un redzēsi, cik dzīve patiesībā ir daudzkrāsaina!

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgam OKTOBRIM
Nākamais rakstsSkaistuma karaliene Kubasova nākusi klajā ar paziņojumu