Oktobra nedēļas aizritējušas nemanot, aiz loga jau klauvē novembris! Ielūkosimies zvaigznēs, lai noskaidrotu, ko tās šajā nedēļā paredzējušas tieši tev!

Auns

Zvaigznes šonedēļ ietekmēs tavas attiecības un bez šaubām – radīs daudz komunikācijas problēmu. Tomēr tava mīlas dzīve, lai gan šajā nedēļā ne tā saskanīgākā, drīz vien uzplauks jaunā līmenī. Visticamāk, atklāsi, ka kāds cilvēks no tavas pagātnes vēlēsies atjaunot kontaktus. Šī, visticamāk, nebūs nedēļa, kad veikt lielas pārmaiņas, bet ir lieliski piemērota, lai kaldinātu plānus par to.

 

Vērsis

Nedēļas beigās būsi īpaši emocionāla. Tevi sagaida lieliskas pārmaiņas. Bieži tās notiek piespiedu kārtā, mums kaut kas tiek uzspiests un pašiem nav liela teikšana par notiekošo, tāpēc, ja, piemēram, apzinies, ka tavām partnerattiecībām pienākušas beigas, necenties šobrīd neko mainīt. Nedaudz nogaidi un ļauj šīs nedēļas zvaigžņu izkārtojuma smagumam nedaudz normalizēties. Izmantojiet šo laiku, lai abi nedaudz nomierinātos, apsvērtu attiecību prioritātes un uz notikušo palūkotos daudz racionālāk!

 

Dvīņi

Zvaigznes šajā nedēļā ietekmēs tavu attiecību jomu, kas mazināsies nedēļas nogalē. Ja apzinies, ka šajās dienās esi straujas dabas vai tev vairs īsti nav argumentu, taču tāpat meties cīņā, nezinot kā tas ietekmēs notiekošo, nesatraucies – drīz tas beigsies. Viss par laimi nebūs tik slikti turpmākajās dienās, planētas ietekmēs tavu radošumu un rotaļīgo noskaņojumu. Ja atskārsti, ka kļūsti drūma un tev šķiet, ka liktenis pret tevi nav žēlīgs, zvaigznes iesaka nedaudz atpūsties, novirzot domas projām no tevi satraucošajiem tematiem. Dari to, kas tev sagādā prieku un radoši iedvesmo! Drīzumā tev darba būs pilnas rokas, tāpēc izbaudi laiku tikai sev, kamēr tas vēl ir iespējams.

 

Vēzis

Mājas dzīve un ģimenes jautājumi šajā nedēļā tev būs svarīgāki nekā, iespējams, šķita.  Šajās sfērās tev solās būt daudz dažādu notikumu un tev var nākties daudz ko pārkārtot, lai visi justos ērti un būtu apmierināti. Tāpat zvaigznes norāda, ka šis ir piemērots laiks dažādu plānu kaldināšanai, jo jau pavisam drīz iegūsi tieši to, ko vēlējies! Zvaigznes nodrošinās panākumus arī karjeras jomā, piešķirot asumiņu arī tavai mīlas dzīvei. Būs karsti un dedzīgi!

 

Lauva

Zvaigznes brīdina, ka šajā nedēļā vislabākais lēmums būtu – palikt māju tuvumā. Reizēm tas var sagādāt grūtības, bet tā tev šajā nedēļā būs drošākā vieta, īpaši, ja pēdējā laikā esi bijusi nevērīga pret savu ģimeni. Zvaigznes ietekmēs tavu komunikācijas jomu, kas nenāks tev par labu, taču nedēļas beigās tev būs iespēja uzlabot jebkādus pārpratumus. Pavadi laiku ar saviem vistuvākajiem, atjaunojiet tiltus viens uz otra sirdīm.

 

Jaunava

Komunikācija šajā nedēļā būs tev ļoti nozīmīga un ne tikai tāpēc, ka planētas palīdzēs šajā jomā, bet arī tā iemesla dēļ, ka paredzams aptumsums, kas ietekmēs saziņas problēmas, kam nepieciešama delikāta pieeja. Zvaigznes brīdina, lai rūpīgi pārbaudi dažādu rakstāmdarbus, jo šajā nedēļā var ieviesties būtiskas kļūdas, vari nepamanīt dažādus trūkumus. Dubults neplīst! Planētu ietekmē šī nedēļa būs visai sarežģīta, tomēr neuztraucies – būsi ātrāk ārā no meža, nekā to pamanīsi!

 

Svari

Tavu zvaigznāju šajā nedēļā ietekmēs zvaigznes, kas ir kā mūzika tavām ausīm! Tāpat planētas nostāsies tā, lai palīdzētu savest visas lietas kārtībā, stimulētu rīcību, lai tu panāktu jebko, ko esi plānojusi mainīt vai savest kārtībā. Lai gan nekas nav zaudēts, tev īpaši jāpievēršas mīlestības dzīvei, pirms tiešām nav par vēlu, jo zvaigžņu stāvoklis tavā zīmē, visticamāk, pēdējā laikā ir radījis šajā jomā pamatīgas problēmas. Viss uzlabosies turpmākajās nedēļās, kas tev iezīmējas daudz gaišākās krāsās.

 

Skorpions

Šī tev būs liela nedēļa! Tevi ietekmēs planētas, kas nozīmē, ka mīlas dzīve sasniegs jaunus augstumus. Vienīgā lieta, kas tev šajās dienās jāievēro, neļauj šai enerģijai plūst ārpus malām, aizēnojot visas pārējās tavas dzīves sfēras. Zvaigznes paredzēs tev jaunus sākumus, ietekmējot tavu emocionālo kāpumu, kas būs neierastāks nekā parasti. Protams, tas nenozīmē, ka tev ar visām varītēm jācenšas savaldīt savas emocijas vai jāapslāpē tās, drīzāk – jābūt piesardzīgai, lai nepārdedz! Dziļi ieelpo un apdomā visu, lai nesastrēbtu karstu!

 

Strēlnieks

Turpmākajās dienās tev būs vairāk enerģijas, ko varēsi novirzīt savu mērķu realizēšanai! Šajā nedēļā, visticamāk, fokusēsies uz saviem draugiem, taču neaizmirsti par daudzām citām interesantām lietām ap sevi! Kamēr viss izskatīsies un šķitīs gludi, tomēr nezaudē modrību, jo zvaigžņu ietekmē komunikācijā var parādīties kāds zemūdens akmens. Tev jāapzinās, ka var rasties dažādi pārpratumi un nesaprašanās. Viss uzlabosies turpmākajās nedēļās, kad tavu dzīves laivu nešūpos tik ļoti.

 

Mežāzis

Pēdējā laikā, visticamāk, tev visapkārt ir valdījis apjukums un arī šajā nedēļā šķiet, ka nekas īsti nemainīsies. Pacieties! Jau turpmākajās nedēļās ar zvaigžņu palīdzību iegūsi papildus tik nepieciešamo enerģiju, lai galu galā atrisinātu radušās problēmas. Zinot to, vari šajā nedēļā gatavoties lielajām pārmaiņām, kas sekos nedaudz vēlāk! Rūpīgi apsver visu to, ko vēlies mainīt, to, kas jau sen nomāc tavu sirdi un prātu!

 

Ūdensvīrs

Dažkārt tu vienkārši vēlies justies brīva un darīt to, ko gribi vien pati. Taču vai tā nav visu laiku? Šonedēļ tavas rokas šī mērķa sasniegšanai var būt mazliet sasaistītas. Tas nav tāpēc, ka tev padomā ir kādas nozīmīgas lietas, kas mazinātu tava zvaigznāja alkstošo piedzīvojumu kāri un vēlmi pēc brīvības, bet gan tā iemesla dēļ, ka tevi ietekmēs ne visai veiksmīgs planētu izkārtojums. Visticamāk, būsi nomākta, taču zvaigznes palīdzēs piešķirt tev vairāk enerģijas.  Ne viss ir zaudēts, jo turpmākajās nedēļās viss rādīsies pavisam citās krāsās, īpaši uzjundot pozitīvas pārmaiņas tavā mīlas dzīvē. To taču tu vēlies, vai ne?

 

Zivis

Planētas ietekmēs tavu emocionalitāti, padarot šo nedēļu nepiemērotu lēmumu pieņemšanai vai kādu nopietnu rīcību plānošanai, taču noteikti lielisku, lai plānotu darbības nākotnē. Apsēdies un lēnprātīgi apsver to, ko patiesībā vēlies, ko vajadzētu mainīt! Zvaigznes šonedēļ piešķirs tev papildus enerģiju, ko noteikti netērē vienīgi darba jautājumiem, bet arī – piedzīvojumiem, jautrībai un dažādiem saviļņojumiem! Tev nepieciešams nedaudz atpūsties, novirzi emocijas uz kaut ko, kas tev sagādā prieku. Izbaudi laiku – pašai ar sevi, kā arī dodies laukā, ārpus savas komforta zonas!

 

Lai jums lieliska nedēļa!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 2. novembris
Nākamais rakstsOktobrī piedzīvoti trīs gadalaiki