Auns

Šodien būsi pilns iedvesmas un enerģijas, gatavs uzņemties iniciatīvu un sākt teju revolūciju vai vismaz kaut ko, kas padarītu pasauli par labāku vietu. Izvairies no sava viedokļa uzspiešanas citiem, lai izvairītos no iespējamajiem konfliktiem. Tā vietā rādi apkārtējiem priekšzīmi un vēro, kā viņi no tevis iedvesmojas rīkoties tāpat.

 

 

Vērsis

Šodien būsi iestrēdzis starp vajadzību smagi strādāt un vēlmi atpūsties, it īpaši, ja ne vienmēr spēj patiesi izbaudīt darbu, ko dari. Atrodi laiku, lai pārdomātu, kas ir tās lietas, kas sagādā tev patīkamas emocijas un, kā tu varētu tās integrēt savā karjerā. Darbs, kurš veicams brīvā dabā vai kāda radošā profesija varētu tev izrādīties vispiemērotākā.

 

 

Dvīņi

Dvīņi šodien būs uz viļņa. Idejas un domas plūdīs kā no pārpilnības raga, pie tam tās būs jēgpilnas un ārkārtīgi spēcīgas. Centieties gan šo domu jūru savaldīt un kaut cik sakārtot galvā, pirms pastāstīt par to visai pasaulei – citi varētu netikt Jums līdzi. Visu, kas galvā droši uzliec uz papīra.

 

 

Vēzis

Sagaidāmas jūtamas izmaiņas tuvās attiecībās, kas uzvedīs uz pavisam jauna, daudzsološa dzīves ceļa. Ja jūties gatavs uzņemties kādas saistības, pārrunā savu lēmumu ar partneri un atklāj, kas tev liek justies nedroši. Pat vistuvākajās attiecībās nepieciešama deva brīvības.

 

 

 

Lauva

Tavas attiecības šodien iegūs jaunu, dziļāku nozīmi un saikni. Atskārtīsi, ka tās ir nozīmīgākas tavai nākotnei, nekā biji domājis. Vienotības meklēšana ar apkārtējiem var palīdzēt mums kļūt vienotākiem arī pašiem ar sevi.

 

 

 

Jaunava

Šodien būsi ideju piepildīts un emocionāli pārpildīts, it īpaši, ja aizrausies ar visai abstraktu domāšanu ierasti praktiskās vietā. Centies koncentrēt savu enerģiju vienam vai diviem konkrētiem plāniem, kā arī liec lietā radošumu. Tev veiksmīgi izdosies atrast jaunu un jēgpilnāku veidu, kā sasniegt savus mērķus.

 

 

Svari

Apkārtējos piesaistīs tava enerģija un būsi dzīvības, radošuma pilns. Piemērota diena, lai uzņemtos iniciatīvu, it īpaši romantiskajā dzīvē. Arī risks, kuru šajā dienā uzņemsies, atmaksāsies ar uzviju. Ieteicams pavadīt vairāk laika kopā ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

 

 

 

Skorpions

Šodien vēlēsies palikt vērotāja lomā un labprātāk uzturēsies ārpus pūļiem un tas ir tikai normāli. Tavas emocijas bieži vien ir pārāk piesātinātas un koncentrētas, tādēļ laiku pa laikam vajadzīgs brīdis atelpas, kurā atjaunot savu spēku un enerģiju. Domā lielas domas un ļauj savā prātā ģenerēties aizraujošām idejām.

 

 

Strēlnieks

Šodien būsi iedvesmots kalt jaunus plānus visai neprātīgu ideju realizēšanai. Meklēsi iespēju piedzīvojumiem, jaunai pieredzei un aizraujošiem notikumiem. Tiesa gan, nāksies pievērsties arī saviem ikdienas pienākumiem, it īpaši, ja studē vai strādā izglītības jomā. Centies pielietot radošu domāšanu it visā un būsi pārsteigts, cik ātri spēj tikt galā ar uzdotajiem uzdevumiem.

 

 

Mežāzis

Šodien fokusēsies uz savu iekšējo būtību un pārdomāsi, kas tev ļauj justies drošam. Bieži vien tas ir materiālo resursu nodrošinājums, taču patiesībā mēs varam būt emocionāli un spirituāli bagāti arī tad, ja mūsu bankas kontā svilpo vējš. Iespējams, uzsāksi iekšējo transformāciju, kas noteikti ilgtermiņā nāks tikai par labu.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien izvēlēsies atrasties savā komforta zonā. Ieteicams izvairīties no vēlmes būt valdonīgam gan savā domāšanā, gan attieksmē pret apkārtējiem. Tavas spēcīgās idejas ir vērtīgas, taču to uzspiešana nenesīs produktīvus rezultātus – gluži otrādi.

 

 

 

Zivis

Šodien nāksies pārvarēt pašam sevi. Atstāt aiz muguras pelēko ikdienu, lai pievērstos kam iespaidīgam un nozīmīgam. Tas palīdzēs tev pilnveidot savu personību, ja vien pratīsi izvairīties no situācijas, kad kļūsti svešs pats sev. Ideālajā gadījumā būsi jaunas enerģijas un spēka pilns.

 

 

Brīnišķīgu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsIzskan jaunas vēstis par laiku brīvdienās un turpmāk
Nākamais rakstsSestdienā izskan pagalam traģiskas ziņas