Circle K Latvijā atklāj pavisam jaunu un inovatīvu degvielas uzpildes procesu ar automātisko apmaksu, kas uzpildi padara vēl ātrāku un ērtāku. Reģistrējot sava auto numura zīmi lietotnē EASY FUEL un pievienojot bankas karti, par degvielu norēķināsies tavs auto, ne tu pats. Līdzīgi risinājumi jau tiek izmantoti arī citviet, piemēram, stāvvietu kontrolei un ceļu nodevu elektroniskās iekasēšanas sistēmās, bet degvielas mazumtirdzniecībā vietējā tirgū šāds risinājums tiek piedāvāts pirmo reizi.

Kā norāda Circle K Latvia degvielas kategorijas vadītājs Gatis Titovs: “Mūsu mērķis ir uzlabot un padarīt ērtāku klientu ikdienu. Pateicoties jaunajai mobilajai lietotnei un viedajiem risinājumam mūsu degvielas uzpildes stacijās, klienti varēs būtiski ietaupīt laiku, kas pavadīts veicot degvielas uzpildi. Nav jāuztraucas arī par personīgo datu drošību vai nesankcionētiem darījumiem – automātiskā apmaksas sistēma ir droša un uzticama, turklāt regulāri tiks veiktas papildu drošības pārbaudes.”

Ko nozīmē automātiska apmaksa?

Ja EASY FUEL iestatījumos ir norādīta lietotnes atrašanās vietas noteikšana uz “Vienmēr ieslēgts” un lietotnē dota atļauja sūtīt paziņojumus, tad apmaksas process kļūs pilnībā automātisks. Circle K degvielas uzpildes stacijās esošās kameras nolasīs klienta auto numura zīmi, sistēma apstiprinās maksājumu, aktivizēs sūkni un, kad klients būs pabeidzis degvielas uzpildi, no bankas kartes tiks iekasēta maksa par degvielu.

Automātiskā apmaksa ir iespējama ar VISA un Mastercard kartēm, kurām atļauti norēķini internetā. Lai apmaksa par degvielu būtu veiksmīga, apmaksas brīdī līdzi jābūt viedtālrunim, savukārt bankas konta atlikumam jāsasniedz vismaz 70 EUR, kas pirms uzpildes tiks rezervēti. Pēc uzpildes pabeigšanas tiks iekasēta precīza summa par uzpildīto degvielu, bet atlikušo rezervēto summu klients atgūs atpakaļ savā bankas kontā. Ja gadījumā lietotnes darbībā rodas tehniskas problēmas, par degvielu varēs norēķināties ierastajā veidā – ar mobilo maksājumu, norēķinoties pie sūkņa, vai samaksāt degvielas uzpildes stacijā pie kases.

Kā likt savam auto maksāt pašam? 

  • Lejupielādē lietotni EASY FUEL App Store vai Google Play;
  • Reģistrē auto numura zīmi un bankas karti;
  • Ja esi Circle K EXTRA lojalitātes programmas dalībnieks, autorizējies ar savu profilu un saņem atlaides;
  • Dodies uz tuvāko DUS – mēs automātiski atpazīsim Tavu auto;
  • Uzpildi degvielu;
  • Sēdies pie stūres un dodies tālāk! Apmaksa par degvielu notiks automātiski.

Pieejamība

Automātiskie norēķini lietotnē EASY FUEL jau ir pieejami lielākajā daļā degvielas uzpildes staciju un pakāpeniski tiks ieviesti visās Circle K DUS Latvijā. Šobrīd pakalpojums pieejams tikai klientiem – privātpersonām, bet tiek strādāts pie risinājumiem, lai tuvākajā laikā šādu maksājumu iespēju varētu nodrošināt arī biznesa klientiem.

Par Circle K Latvia

Circle K Latvia ir vadošais ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirgotājs Latvijā, kas piedāvā augstākās kvalitātes produktus un nodrošina izcilu apkalpošanu. Circle K ir viens no plašākajiem DUS tīkliem Latvijā – 86 tirdzniecības vietas, no kurām 81 ir pilna servisa DUS (tostarp 14 franšīzes), 4 automātiskās uzpildes stacijas un ērts iepirkšanās veikals Vecrīgā. Kā viens no pasaulē zināmākajiem degvielas un ērtas iepirkšanās veikalu zīmoliem Circle K ir pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs.

 

Iepriekšējais rakstsSinoptiķim Bricim pavisam jaunas ziņas par laiku šonedēļ – VIDEO
Nākamais rakstsKā rīkoties, lai pēc došanās pensijā nebūt “jākar zobi vadzī”?