Daudzi t/c “Alfa” klienti būs ievērojuši, ka interjers ēkas jaunajā daļā, kino “Cinamon” pusē, pēc tās atklāšanas vizuāli atšķīrās no senākā tirdzniecības centra korpusa. Lai abas ēkas daļas harmoniski saplūstu un veidotu vienotu, modernu iespaidu, tirdzniecības centrā katru nakti notiek remontdarbi, un no 22. jūlija sākas arī galvenās ieejas “Rimi” pusē rekonstrukcija. Darbu rezultātā apmeklētāji varēs baudīt gaismas un plašuma sajūtu iekštelpās visā tirdzniecības centrā.  

Jau sākotnēji, plānojot jauno piebūvi, tika paredzēts pielāgot tirdzniecības centra senākās ēkas izskatu tā jaunajai daļai, īstenojot informācijas centra, gaiteņu remontu un “Rimi” ieejas rekonstrukciju. Patlaban ejās tiek mainītas grīdas flīzes, griesti un apgaismojums. Sākot ar 22. jūliju,   uzsākta “Rimi” ieejas rekonstrukcija. Remontdarbu laikā tirdzniecības centra apmeklētāju plūsma netiks ierobežota, iekļūšana ēkā tiks nodrošināta turpat blakus caur izbūvēto pagaidu ieeju.

“Vēlamies pilnveidot t/c “Alfa”, veidojot tam vienotu kopējo vizuālo tēlu un modernu un ērtu vidi ne tikai pircējiem, bet arī tiem, kuri šeit satiekas, lai izklaidētos vai ieturētu maltīti  un patīkami pavadītu brīvo laiku. Vēlamies uzlabot ne tikai iekštelpu funkcionalitāti, bet arī estētiku. Piemēram, tāds interjera knifs kā uz kolonnām izvietotās spoguļu imitācijas ļauj ne vien paspoguļoties garāmgājējiem, bet arī rada papildu gaismas plūsmu gaiteņos.  Pavisam drīz arī t/c “Alfa” fasāde pie “Rimi” ieejas iegūs svaigas vēsmas tās izskatā, aicinot apmeklētājus gūt jaunu pieredzi mūsu tirdzniecības centrā,” atklāj t/c “Alfa”vadītāja Liene Apine.

T/c “Alfa” fasādes rekonstrukcijas darbu veicējs ir būvkompānija SIA “Merks” – uzņēmums, kas īstenoja 2019. gada rudenī atklātās t/c “Alfa” paplašinātās ēkas būvniecību, savukārt iekšdarbus nodrošina SIA „RERE MEISTARI”.

Remontdarbi pie “Rimi” ieejas norisināsies no 2020. gada 22. jūlija līdz novembrim. Īslaicīgās neērtības tiks novērstas ar pagaidu risinājumiem. Pārējās ieejas – no Brīvības ielas pie kino “Cinamon”, no pazemes daudzstāvu stāvvietas, no zaļās stāvvietas, kā arī četras ieejas no zilās daudzstāvu stāvvietas puses – darbosies bez izmaiņām.

Iepriekšējais rakstsSkumji notikumi otrdienas pēcpusdienā risinājušies Liepājas pludmalē
Nākamais rakstsMilzu laimests maina ģimenes dzīvi Vecmīlgrāvī