Aizvadītajā gadā leģendārā seriāla “UgunsGrēks” fani gavilēja, uzzinot, ka televīzijas ekrānos būs skatāma atgriešanās sezona. Laiks skrien vēja spārniem, un kanālā TV3 tuvojas noslēdzošā epizode. Tajā varēsim uzzināt, kā un vai tiks atrisināti sarežģītie notikumu līkloči, kuros iekūlušies seriāla varoņi. Pēdējā sērija TV3 ēterā būs skatāma 11. maijā plkst. 21.10.  

Sezonas izskaņai tuvojoties, “UgunsGrēkā”, kā jau tas ierasts, viss ir sarežģījies šķietami neatrisināmā notikumu virknē. Pavisam iespējams, ka pēdējā epizode radīs vairāk jautājumus nekā atbildes. Viesnīcā valda sēru atmosfēra – iepriekšējās sērijās pazudusi Kristiāna un daļa iemītnieku sāk samierināties ar domu, ka viņa varētu būt mirusi. Taču tas nebūtu “UgunsGrēks”, ja par kāda aiziešanu viss būtu līdz galam skaidrs, tāpēc atliek vien cerēt, ka sezonas noslēdzošajā sērijā tiks rastas atbildes. Līdz tam skaidrs ir tikai tas, ka nekas nav skaidrs.

“UgunsGrēks. Atgriešanās” TV3 skatītājus priecē no februāra, savukārt nākamās paaudzes televīzijā tas bija skatāms jau pirms tam. Sezonas laikā Pētersona viesnīcas iemītnieki gājuši  cauri neskaitāmām mīlas dēkām, nodevības ainām, kā arī draudiem un noziegumiem.

Diemžēl pirms dažām dienām tika saņemta arī skumja ziņa – mirusi ilggadējā seriāla režisore Inta Gorodecka.

Savukārt kvēlākajiem “UgunsGrēka” faniem būs iespēja kopā ar seriāla tēliem svinēt vasaras saulgriežus Bīriņu pilī, kur notiks unikāls koncertuzvedums “UgunsGrēks līgo!” Pirmās 300 biļetes pieejamas par īpašu cenu:

https://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/muzika/koncertuzvedums-ugunsgreks-ligo-391602/

Iepriekšējais rakstsDiemžēl otrdienas rīts pienācis ar skumju ziņu
Nākamais rakstsDarbs vasarā: Svarīga ziņa no VID skolēniem un vecākiem