Daudzus skatītājus pārsteidzis Dailes teātra aktiera Laura Dzelzīša šķietamais nīgrums un manieru trūkums šovā “Randiņš ar Dzelzīti”. Izdevuma “Privātā dzīve” 31. augusta – 6. septembra numurā aktieris taisnojas, ka ne viss ir tā, kā izskatījās.

Ziņa, ka maksas televīzijā “Go3” būs iepazīšanās šovs ar visnotaļ noslēgto un savrupo aktieri, raisīja lielu interesi. Dzelzītis nav tas aktieris, par kuru būtu zināms viss un kura attēli kopā ar skaistām sievietēm rotātu katru otro žurnālu. Tomēr ekrānā ieraudzītais daudzos izraisījis vilšanos.

Aktieris bija samērā atturīgs komunikācijā ar daiļavām, kādai no viņām pat atteicot palīdzību kofera nešanā. Cilvēki soctīklos nekavējās pārmest aktierim viņa manieru trūkumu un citas lietas. Aktieris taisnojas – tie, kuri pārzina šovus, saprot, kā tiek veidoti šādi raidījumi un kas ir montāža. Vienlaikus viņš publiski atvainojas, ja kādu ir aizskāris.

Šova filmēšana sākusies uzreiz pēc intensīva darba teātrī – Laurim pirms tam nav bijusi iespēja atpūsties, vienlaikus bijis jāvada vairāki izlaidumi, sanācis gulēt ļoti maz. Viņš gan arī ikdienā cilvēkus sev viegli klāt nelaižot, netaktiska uzbāšanās viņam neesot raksturīga, līdz ar to kādam varbūt šķitis, ka viņš ir atturīgs pret dalībniecēm. 

Papildus visam klāt nācis fakts, ka aktieris, kurš pirms nepilna gada smagi satraumējies, pārcēlis plānoto mugurkaula operāciju, izrādes spēlējot ar pretsāpju zālēm. Tādē”l arī atteicis kofera nešanu. Visam klāt nācis smags privātās dzīves fons, par kuru Lauris plašāk neko skaidrot nevēlas, bet norāda – viss izvērties sāpīgā murgā. Šādi šovi nav Laura lauciņš un piekrist dalībai tajā nav bijis viegls lēmums, tomēr iegūta vērtīga mācība.

Par izjukušajām attiecībām aktieris saka – viņa bijusī nu ir laimīga jaunās attiecībās. 

Plašāk “Privātās dzīves” 31. augusta – 6. septembra numurā!

Iepriekšējais rakstsNo medicīnas iestādes mīklaini pazudušais vīrietis atrasts miris
Nākamais rakstsPašā Rīgas centrā nofilmē patiesi dīvainu brīdi – VIDEO