Arī 2024. gada pirmais kontrolpirkums apliecina, ka “Lidl” veikalos iepirkumu grozs atkal ir par 10% lētāks nekā “Maxima Latvija” veikalos – līdzvērtīgu iepirkumu grozs 2. janvārī “Lidl” izmaksāja 27,36 eiro, savukārt “Maxima” – 30,58 eiro, kas ir par desmito daļu dārgāk. Iepirkumu čeku salīdzinājums apskatāms “Lidl” mājas lapā Īstais zemo cenu līderis | lidl.lv.

Neskatoties uz pievienotās vērtības nodokļa izmaiņām, kas no 2024. gada 1. janvāra tiek attiecinātas uz vietējās izcelsmes dārzeņiem un augļiem, “Lidl” paliek uzticīgs savam solījumam nodrošināt labāko cenu visiem pārtikas produktiem ikdienā, un, protams, tas tiek attiecināts arī uz augļiem un dārzeņiem.

“Mums nav jāsola saviem pircējiem kādas īpašas cenu iesaldēšanas akcijas, jo mēs viņiem nodrošinām izdevīgākos pirkumus katru dienu. “Lidl” ir īstais zemo cenu līderis ikdienas un svētku pirkumiem,” uzsver Dana Hasana, “Lidl Latvija” Komunikācijas departamenta vadītāja. 

Zemas cenas “Lidl” veikalos ir katru dienu, ne tikai īpašo akciju vai atlaižu periodos. Kā tirgus aptaujās atzīmē Latvijas iedzīvotāji, tieši “Lidl” izdevīgās cenas, atšķirīgais sortiments, sezonālie un tematiskie piedāvājumi ir viens no iemesliem, kas veicina šo veikalu biežāku apmeklēšanu.

Kā notika cenu salīdzināšana?

Cenu salīdzinājuma regulārai veikšanai ir radīts vairāk nekā 20 preču liels iepirkumu saraksts, kurā iekļauti desa, jogurts, piens, kefīrs, biezpiens, laša fileja, cāļa fileja, olas un citi ikdienā un svētkos lietoti produkti un higiēnas preces. Visu šo produktu cenas tika salīdzinātas 2. janvārī, veicot kontrolpirkumus “Lidl” un “Maxima” veikalos.

Par “Lidl”

“Lidl” kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group” ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem “Lidl” pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd 12 Latvijas pilsētās ir 26 ”Lidl” veikali. Vairāk par uzņēmumu: Lidl.lv un LinkedIn.

Iepriekšējais rakstsAtpūta pie baseina Ēģiptē latvietim beidzas ar nopietnu traumu un piecciparu kompensāciju
Nākamais rakstsPēc smaga negadījuma ar Latvijā reģistrētu auto pieprasa 2 000 000 eiro