Pirmo janvāra nedēļu aizvadījām ar aukstu un sniegotu laiku, gaisa temperatūra nedēļas izskaņā daudzviet noslīdēja līdz pat -20…-25°. Otrā jaunā gada nedēļa nesīs pārmaiņas – šonedēļ intensīvi nokrišņi nav gaidāmi, kā arī siltā gaisa masa, kas pakāpeniski ieplūdīs Latvijas teritorijā no rietumiem, nesīs īslaicīgu atkusni, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Nedēļas vidū atkusnis turpināsies – rietumos termometra stabiņš var noslīdēt mazliet zem 0° atzīmes, pārsvarā tas gan naktī, gan dienā svārstīsies 0…+4° robežās. Ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, taču vējš nedaudz pastiprināsies, vietām kļūstot brāzmaināks.

Nedēļas izskaņā laikapstākļi būs mainīgi. Naktī uz piektdienu atkal paliks aukstāks, vietām gaisam atdziestot līdz -12°, savukārt brīvdienās valsts rietumu daļā termometra stabiņš pieturēsies tuvāk pie 0…+2° atzīmes, austrumos 0…-5°. Gaisa temperatūrai svārstoties no pozitīvas uz negatīvu, laiks būs slapjš – palaikam gaidāms slapjš sniegs, sniegs, veidosies apledojums.

Iepriekšējais rakstsĻoti smaga avārija svētdien notikusi uz Rīgas – Ventspils šosejas
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 8. janvāris