Mūziķe Katrīna Dimanta organizē izglītojošus pasākumus mūziķiem, kas reizē būs iespēja satikties, dalīties idejās un realizēt tās kopā. Meistarklases vadīs dažādu mūzikas instrumentu spēles zinātāji, daloties specifiskās, gadiem krātās zināšanās. Jaunas ziņas par atraktīvo dziedātāju Katrīnu Dimantu

Meistarklasēs zināšanās dalīsies: Egils Leimanis (elektriskās ģitāras tehniskās prasmes un solo spēles attīstība), Evija Vēbere (sintezatoru izmantošana un elektroniskās mūzikas kompozīcija), Jānis Bērziņš (looper tehnoloģiju izmantošana un dziesmu veidošana,  ģitāras pedāļu izmantošana un skaņas manipulācija), Kaspars Zemītis (akustiskās ģitāras prasmes un interpretācija), Valters Sprūdžs (basa ģitāras tehniskās prasmes un ritma sekcijas lomu apguve), Katrīna Dimanta un Tenis Dimants (ukuleles spēles pamati un tehnikas attīstība).

“Meistarklases notiek sadarbībā ar LaIPA Izglītības un kultūras atbalsta KI fondu un galvenokārt ir paredzētas Latvijas mūziķiem, attiecīgi meistarklašu dalībniekiem būtu jābūt vismaz nelielām muzikālajām priekšzināšanām. Aizrautīgi interesenti, kas grib uzsākt ko jaunu mūzikā, arī var pievienoties, tomēr priekšroku dosim mūziķiem,” saka Katrīna Dimanta. “Pēc šīm nodarbībām cilvēks būs ieguvis jaunu pieredzi un, cerams, iepazinies ar jauniem cilvēkiem. Mēs nekad nevaram zināt, kuri būs tie cilvēki nākamajām radošajām sadarbībām.”

Meistarklases ir bez maksas,  tās notiks pirmdienās periodā jūnijs – oktobris  Rīgā, Ģertrūdes ielā 64 mūzikas veikala  telpās. Grupas apmērs – 15 cilvēki.

Pirmā meistarklase Egila Leimaņa vadībā interesentus gaida jau šodien – 17. jūnijā. Meistarklašu norises datumos var būt izmaiņas, par ko interesenti tik savlaicīgi informēti.

Plašāka informācija:

https://www.instagram.com/katrinadimanta

https://www.instagram.com/ukuleleriga

Katrīna Dimanta, kas maijā izdevusi singlu – topošā albuma “spēles” vēstnesi “Nedaudz bail”, gatavojas Līgo svinību ielīgošanai Latvijai, bet pēc svētkiem piedalīsies XVI Latviešu Dziesmu un Deju svētkos Kanadā. Savukārt septembrī mūziķe dosies ASV solo turnejā, uzstājoties Mičiganā, Mineapolē, Bostonā, Ņujorkā, Vašingtonā DC,  Denverā, Losandželosā un Sietlā.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops lieliskai nedēļai: 17.-23. jūnijs
Nākamais rakstsNopietni brīdina par laiku tuvākajās stundās