Izdevumi “Privātā dzīve” un “Vakara Ziņas” savos jaunākajos numuros vēsta par jaunumiem populārā dziedātāja Jāņa Stībeļa (44) dzīvē.

Sarunā ar PDz viņš atzīst, ka bija jau izveidojis jaunu grupu, bet tā kā visas lielās uzstāšanās šovasar ir atceltas, atliek vien pievērsties komponēšanai un jaunu dziesmu radīšanai. Pirmā uzstāšanās pēc ilgāka laika bijusi autokoncertā Līvānos – dīvaini bijis applausu vietā dzirdēt un redzēt pīpināšanu un auto gaismu mirkšķināšanu.

 

 

View this post on Instagram

 

Jap… tagad šādā formātiņā , un pateicīgi Līvāniem par karsto uzņemšanu ??

A post shared by Jānis Stībelis (@janisstibelis) on

Mūziķis gan priecājas, ka atliek vairāk laika, ko veltīt ģimenei – sievai un trim dēliem (12, 7 un 2 gadi). Visi kopā dodās uz bērnu laukumiem Pierīgā un citām atrakcijām.

Puikas tiek likti arī pie darbiņiem, jo ģimene kopj mantoto Jāņa tēva īpašumu Talsu pusē – jāpļauj zāle, jāzāģē krūmi. Ir dārzs, kas jākopj, būšot liela ķiršu raža. Mājā gan neviens nedzīvo, bet Jānis cer, ka ar laiku spēs to atjaunot. Dzīvei mazpilsētā esot savs šarms un, galu galā, Jānis no šejienes nācis. Tāpat kolēģis Intars Busulis, kurš arī ir no Talsu puses, no Rīgas pārcēlies atpakaļ uz laukiem. Nu arī Stībelis, kurš septembra beigās svinēs 45. dzimšanas dienu, aizdomājies par to pašu.

Iepriekšējais rakstsPandēmijas laikā atlaiž nopietni slimu bērnudārza audzinātāju, bet likums neesot pārkāpts – VIDEO
Nākamais rakstsLatvijas populārāko mūziķi Kauperu teju vairs nav iespējams atpazīt